NavMenu

Za novogodišnju noć na Zlatiboru - koncert Zdravka Čolića

Izvor: eKapija Utorak, 23.12.2014. 12:46
Komentari
Podeli
U organizaciji opštine Čajetina i Turističke organizacije Zlatibor u novogodišnjoj noći sve goste Zlatibora zabavljaće velika pop zvezda – Zdravko Čolić.

Koncert na Kraljevom trgu počinje u 22 časa a u ponoć će nastupiti i trubački orkestar uz vatromet koji će uveličati zabavu.

Za najmlađe goste Zlatibora Turistička organizacija je pripremila i dečiju predstavu pod nazivom "Zeka lepotan" koja počinje 31. decembra u 18 časova na Kraljevom trgu. Organizatori su se potrudili da i 2. junaura sve posetioce obraduju još jednim koncertom pa će tako od 22 časa nastupiti Željko Šašić i Luna bend, takođe na Kraljevom trgu.

Opština Čajetina preduzela je sve mere bezbednosti kako bi tokom novogodišnjih praznika sve prošlo u najboljem redu. U saradnji sa javnim preduzećima i Policijskom upravom, započete su pripreme za posetu preko 50.000 ljudi. Iz bezbednosnih razloga biće ispražnjeno veštačko jezero u centru Zlatibora.
U veštačkom jezeru u centru Zlatibora nema biljnog i životinjskog sveta i svake godine se prazni radi čišćenja, što je učinjeno i ovog leta. Betonirani plato jezera može biti iskorišćen za igranje najveselijih posetilaca Zlatibora.

Pored dočeka na otvorenom svi hoteli i restorani organizuju doček za goste u svojim objektima.

Na Zlatiboru je prodato više od 80% novogodišnjih aranžmana.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.09.2024.  |  Građevina

RGZ: Ministar Vesić godinama pokušava da izazove ozbiljan poremećaj u radu katastra

Republički geodetski zavod ocenio je da "ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić svojim dugogodišnjim nečinjenjem direktno krši zakon i pokušava da izazove ozbiljan poremećaj u radu Republičkog geodetskog zavoda". - Uprkos našim upozorenjima, ministar je u dva mandata ignorisao svoje zakonske obaveze i time jasno pokazao nameru da destabilizuje ovu važnu instituciju - navodi se u saopštenju RGZ. Dodaje se

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.