NavMenu

Na Terazije stižu gosti iz celog sveta - U "Zepter Apart hotel" uloženo 12 mil EUR

Izvor: eKapija Ponedeljak, 15.12.2014. 08:36
Komentari
Podeli
Prvi apart hotel visoke kategorije u Beogradu smestio se na adresi Terazije 10 - u zgradi iz tridesetih godina koju je projektovao čuveni arhitekta Đorđe Đorđević. Ovim je "Zepter Apart hotel" zadržao atmosferu starog vremena uz sav komfor savremenog doba, kažu domaćini.

Iako su zvanice iz javnog života prodefilovale hotelom prvog dana decembra, prve goste hotel je primio još u novembru.

- Mi smo već 35% do sad bili popunjeni a hotel je otvoren 10. novembra. Interesovanje je veliko i već imamo rezervacije za Novu godinu – kaže za "eKapiju" Uroš Milovanović, generalni direktor "Zepter Apart hotela".

Prema rečima našeg sagovornika najveće interesovanje vlada među gostima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i među turistima iz Slovenije, Italije, Španije, Nemačke i Bugarske.

Hotel je namenjen kako poslovnim ljudima tako i turistima koji planiraju da duži vremenski period borave u Beogradu.

Na pitanje zašto su se odlučili za ovakakv tip hotela, Milovanović je kratak - "da budemo drugačiji od drugih".

- Beogradu je nedostajao ovakav tip smeštaja. Gostima nudimo kompletan ugođaj da se osećaju kao kod kuće. Hotel ima 25 apartmana, 5 de lux soba i 2 studija. Naš gost može da unese hranu, aprtmani su opremljeni savremenim kuhinjama, ali ono što dodatno hotel čini jedinstvenim jeste mogućnost pripremanja obroka u apartmanu od strane šefa kuhinje, na zahtev gosta. Takođe, imamo i blok pet frendly, tako da naši gosti uz prethodnu najavu mogu dovesti i svoje ljubimce.

U hotel je uloženo 12 mil EUR, zaposleno je 35 radnika, a za njegov sandašnji izgled zaslužni su arhitekta Dušan Tešić i ATD tim.

Sve smeštajne jednice dobile su naziv po čuvenom Zepter porcelanu i veličine su od 30 do 300 metara kvadratnih.


Hotel ima sedam spratova. Na petom spratu nalazi se najluksuzniji Imperial Cobalt apartman koji ima 300 kvadrata i tri spavaće sobe sa kupatilima. Gostima hotela na sedmom spratu dostupni su SmartLife Fitness Shuttle opremljen najmodernijim spravama za vežbanje, prostorija za masažu, sauna i slana soba.

Na poslednjem spratu nalazi se i terasa Horizont sa od više 100 kvadrata pogodna za različite vrste događaja.

Gostima hotela na raspolaganju su i "Zepter Meeting Club", "SmartLife restoran" i "Zepresso Aperitive bar".

Do kraja godine, kažu nam u hotelu, važiće promotivne cene smeštaja. Noćenje za dve osobe u de lux sobi je 120 EUR, a u predsedničkom apartmanu 500 EUR.

Upitan da li "Zepter" planira otvaranje još nekog hotela u Beogradu, naš sagovornik kaže da će to za sada ostati tajna.

I.B.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.