NavMenu

U Narodnom pozorištu počele probe za predstavu "Čudo u Šarganu"

Izvor: eKapija Četvrtak, 11.12.2014. 15:28
Komentari
Podeli
U Narodnom pozorištu su danas počele probe čuvenog teksta Ljubomira Simovića "Čudo u Šarganu", u adaptaciji i režiji Egona Savina, čija se premijera očekuje sredinom febrauara na Velikoj sceni.

Prvoj probi je prisustvovao i sam pisac koji je pozdravio ansambl, poželo im srećan početak rada, napomenuo da je ovaj komad napisao pre 40 godina, i da se raduje njegovom novom izvođenju.

"Čudo u Šarganu" je prvi komad koji je na repertoar postavio Željko Hubač, v. d. direktora Drame od septembra ove godine, koji je takođe zajedno sa v.d. upravnikom Dejanom Savićem pozdravio ansambl i poželeo im sreću u radu.

U predstavi igraju: Dušanka Stojanović Glid, Nataša Ninković, Hana Selimović,Ivan Bosiljčić, Aleksandar Đurica, Nebojša Kundačina, Predrag Ejdus, Branko Vidaković, Sloboda Mićalović, Boris Pingović, Bojan Krivokapić, Aleksandar Srećković, Nikola Vujović.

Premijera predstave najavljena je za februar 2015. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.