Izvor: eKapija | Petak, 05.12.2014.| 12:19
Izdvojite članak Odštampajte vest

Završena hala za finsku kompaniju PKC - Svečana predaja objekta u Smederevu 7. decembra 2014.

Izgradnja hale za finski PKC u Smederevu, završena je i to pre predviđenog roka.

- Sve je završeno. Radi se finalno glancanje, čišćenje, sklanjamo alate i ostatak opreme - kaže za lokalne "Naše novine" Milija Barović, predstavnik izvođača radova, konzorcijuma ITG VIG.

- Posao gotov, radili smo u tri smene, u raznim vremenskim uslovima, ništa nas nije omelo, ni obilne kiše. Eto, početak ove nedelje protekao je uz jaku košavu na gradilištu, ali su naši ljudi i dalje na terenu – priča za "Naše novine" Milija Barović.

Svečana predaja hale na upotrebu kompaniji PKC planirana je za 7. decembar kada će, kako je obećao još prilikom postavljanja kamena temeljca, u Smederevo doći i premijer Aleksandar Vučić u nameri da čestita svim učesnicima u ovom gigantskom projektu.

S obzirom na najave da će izgradnja nove hale za italijanskog investitora početi u februaru, na pitanje hoće li iz jednog posla odmah početi trku za dobijanje drugog, Barović ponavlja da ja najvažnije raditi i dodaje da nema razloga da se, nakon kraćeg odmora, ITG ne potrudi da dobije i sledeći posao. U tom slučaju ni za novu halu - nema zime, dodaje se u tekstu "Naših novina".
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.