NavMenu

Slavljenička ponuda kredita u Societe Generale banci produžena do 31. decembra

Izvor: eKapija Ponedeljak, 01.12.2014. 14:10
Komentari
Podeli
Specijalna slavljenička ponuda kredita u Societe Generale banci produžena je do 31. decembra. Radi se o dinarskim gotovinskim i kreditima za refinansiranje u iznosu od 150.000 do 1.500.000, koji se odobravaju bez učešća, na period od 12 do 36 meseci. Kamatna stopa u okviru specijalne ponude je 15,0%, a administrativni trošak 1,50%.

Povod za specijalnu akciju je jubilej Societe Generale grupe, jedne od najznačajnijih evropskih finansijskih grupacija, čiji deo je i banka u Srbiji. Grupacija ove godine obeležava 150 godina poslovanja na međunarodnom finansijskom tržištu.

Pjer Bosk, član Izvršnog odbora Societe Generale banke izjavio je:

- Povodom jubileja naše bankarske grupe, odlučili smo da klijentima pod posebnim uslovima ponudimo upravo one proizvode za koje vlada najveće interesovanje i kod kojih produkcija konstantno raste. Gotovinski i krediti za refinansiranje omogućavaju klijentu potpunu fleksibilnost u korišćenju odobrenih sredstava, a niža kamata ih čini još atraktivnijim. S obzirom na to da je u pitanju slavljenička ponuda, a bliže se božićni i novogodišnji praznici, odlučili smo da akciju produžimo i omogućimo klijentima da praznike provedu bez brige o finansijama.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.