NavMenu

Miodrag Miljković iz Specijalne bolnice "Merkur" je "Menadžer 2014. godine"

Izvor: eKapija Petak, 28.11.2014. 16:29
Komentari
Podeli
Miodrag MiljkovićMiodrag Miljković
Jednoglasnom odlukom Stručnog žirija 11. Foruma menadžera hotela i hotelskih domaćinstava, za menadžera 2014. godine, u kategoriji "marketing menadžer", izabran je Miodrag Miljković, rukovodilac marketinga u Specijalnoj bolnici "Merkur" iz Vrnjačke Banje.

Ovo ugledno strukovno priznanje dodeljuje Udruženje za turizam Privredne komore Srbije i redakcija stručnog časopisa za savremeno hotelijerstvo i turizam "Turistički Svet" - organizatori 11. foruma, i predstavlja jedinstveno priznanje u turističkoj industriji Srbije.

- U obrazloženju Stručnog žirija navodi se da se priznanje dodeljuje čoveku neobične energije, autentičnog izraza, posve originalnom i to, pre svega za unapređenje poslovne vizije "Merkura", izrazitu inventivnost i kreativnost u osmišljavanju, organizaciji i izvođenju projekta i PR i marketinške kampanje jedinstvenog u Srbiji "Centra za medicinsku estetiku", kao i "Meseca estetike". Tim je, zajedno sa svojim mladim, dobro uigranim kreativnim timom, čiji je on "spiritus movens", dao snažan doprinos originalnoj prezentaciji ne samo svoje matične kuće, već i promociji Vrnjačke Banje i Srbije - u zemlji i u inostranstvu - navedeno je u saopštenju Specijalne bolnice "Merkur".

Upravo zahvaljujući toj dobro osmišljenoj i bogatoj marketinškoj aktivnosti - broj dolazaka stranih gostiju u Vrnjačku Banju sve je veći. Hrabrost da se odgovori izazovima vremena, spremnost da se za dobrom idejom ide i protiv vetra, uvek napred, ispred onih koji u njega veruju, i koje svojom motivišućom energijom inspiriše da učine korak ispred drugih – čini Miodraga Miljkovića vrednim priznanja "Menadžer godine 2014", dodaje se u saopštenju.


Svečana dodela priznanja "Menadžera godine 2014", u vidu povelje i plakete, biće upriličena 28. novembra 2014. godine u Svečanoj sali Privredne komore Srbije. Ovom događaju će prisustvovati ugledni gosti iz zemlje, kao i ambasadori arapskih zemalja, obzirom da će u toku ceremonije biti prezentacija projekta "Kraljevske banje Srbije – elitni turistički i investicioni potencijal Srbije" na engleskom jeziku za arapsko tržišt, dodaje se u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.