NavMenu

Raiffeisen banka snizila kamate na gotovinske kredite za oko 2% - ponuda važi do 30. juna

Izvor: Tanjug Sreda, 25.04.2007. 09:36
Komentari
Podeli



Raiffeisen banka saopštila je juče (24. april 2007. godine) da je snizila kamate na gotovinske kredite za iznose do 10.000 EUR i 15.000 CHF, u proseku za više od 2%.

U modelu kredita, u kome klijent ima obavezu usmeravanja svoje zarade na tekući račun u Raiffeisen banci, nominalna kamatna stopa na keš kredite snižena je, za one indeksirane u EUR, sa 16,9 na 14,5%, a za zajmove indeksirane u CHF sa 14,5 na 12,9% godišnje.

Ponuda kredita po navedenim, sniženim kamatama, važi za sve klijente kojima se kredit odobri do 30. juna. Efektivna kamatna stopa, za navedeni model, za kredite indeksirane u EUR, iznosi od 21,11 do 24,84%, a efektivna kamatna stopa za kredite indeksirane u CHF iznosi od 19,36 do 22,74% na godinu dana, navedeno je u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.