NavMenu

Jasmina Knežević dobila prestižno IWEC priznanje

Izvor: eKapija Petak, 21.11.2014. 11:49
Komentari
Podeli

Predsedavajući IWEC-a Ruth A. Davis, Jasmina Knežević i ambasador Srbije u Švedskoj dr Dušan CrnogorčevićPredsedavajući IWEC-a  Ruth A. Davis, Jasmina Knežević i ambasador Srbije u Švedskoj dr Dušan Crnogorčević
Privredna komora Švedske i grad Stokholm su ove godine bili domaćini IWEC -International Women’s Entrepreneurial Challenge. IWEC je prestižna organizacija koja podstiče preduzetništvo među ženama i okuplja žene poslovne lidere.

Ova globalna organizacija je platforma za razmenu iskustava i ideja, kao i povezivanje između žena u poslovnom svetu.

Ove godine prestižnu nagradu "IWEC 2014" koja se dodeljuje najuspešnijim poslovnim ženama, osvojile su 33 preduzetnice iz celog sveta. Jedna od dobitnica je i dr Jasmina Knežević, osnivač i direktor "BelMedic"-a.

Dr Jasmina Knežević je 19 godina na čelu "BelMedic" sistema i jedna je od lidera u ženskom preduzetništvu.

IWEC je nastao inicijativom Privredne komore Barselone u saradnji sa Privrednom komorom Menhetna, podržani od strane američkog Stejt departmenta i Privredne komore Indije, sa ciljem da promoviše najbolje poslovne ideje u svetu, pokrenute od strane žena preduzetnica.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.