NavMenu

Potpisan ugovor o rekonstrukciji bazena u Šapcu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 17.11.2014. 12:19
Komentari
Podeli

U Gradskoj kući u Šapcu potpisan je Ugovor o nastavku izvođenja radova na rekonstrukciji, sanaciji i dogradnji zatvorenog bazena. Dokument su potpisali Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca, i Nenad Živanović, u ime izvođača radova – konzorcijuma četiri firme: "In tehnik" Šabac, "Petro Mont" iz Novog Sada, "Aleks inženjering" iz Beograda i "Elektrotim" iz Novog Sada.

- Grad sa 115.000 stanovnika zaslužuje zatvoreni bazen, a naš cilj je da Šabac bude grad bez neplivača - poručio je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i konzorcijumu četiri firme poželeo sreću u radu, a građanima da u što kraćem roku dobiju bazen.

Rekonstrukcija, sanacija i dogradnja zatvorenog bazena košta 249 miliona dinara, bez PDV-a. Radovi počinju odmah po potpisivanju Ugovora, a prema ugovornoj obavezi biće završeni za sedam meseci. Ako vremenske prilike budu povoljne, Šapčani bi bazen mogli dobiti i ranije.

- Bazen je multifunkcionalan, podređen profesionalnom i rekreativnom sportu. Planiran je i prostor za najmlađe i obuku neplivača. Tu su i spa centar, teretana, kafić, tribine, kancelarije - navodi Nenad Živanović.

Osim toga što će građani Šapca konačno dobiti bazen, Živanović ističe značaj ovog posla i u privrednom smislu jer će, osim firmi članica konzorcijuma, još nekoliko preduzeća biti angažovano.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.