Izvor: Tanjug | Četvrtak, 06.11.2014.| 18:09
Izdvojite članak Odštampajte vest

Memorandum o razumevanju o gradnji metroa u Beogradu - Srbija i Francuska potpisale šest sporazuma

Sa potpisivanja sporazuma (Foto: tanjug.rs)
Premijeri Srbije i Francuske Aleksandar Vučić i Manuel Vals i gradonačelnik Beograda Siniša Mali potpisali su 6. novembra Memorandum o razumevanju o gradnji metroa u Beogradu i još pet sporazuma.

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, predsednik kompanije "Vinci airports" i generalni direktor aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević potpisali su Memorandum o razumevanju o razvoju međunarodnih aerodroma u Srbiji.

Direktor Direkcije za strategiju i investicije Miloš Stojanović i direktor kompanije " Schneider Electric" potpisali su Pismo o namerama između javnih preduzeća "Elektroprivreda Srbije" i " Schneider Electric".

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin i ambasadorka Francuske u Beogradu Kristin Moro potpisali su Sporazum između dveju vlada o socijalnoj sigurnosti.

Ministarka Mihajlović i ambasadorka Moro potpisali su Sporazum u oblasti saobraćaja i infrastrukture, a ministar privrede Željko Sertić i generalni direktor francuske Agencije za tehničku podršku Anjes Arsije Sporazum o tehničkoj saradnji u oblasti javno-privatnog partnerstva.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.