NavMenu

Koncern "Bambi Banat" apsolutni šampion kvaliteta u proizvodnji konditorskih proizvoda

Izvor: Danas Četvrtak, 19.04.2007. 09:25
Komentari
Podeli

Koncern "Bambi Banat" proglašen je Apsolutnim šampionom kvaliteta u proizvodnji konditorskih proizvoda. Ovo priznanje koncernu "Bambi" dodeljeno je na Novosadskom sajmu, u tradicionalnom ocenjivanju kvaliteta proizvoda. Bambi je proglašen šampionom kvaliteta u osam kategorija proizvoda i dobitnik je 47 velikih zlatnih medalja, 27 zlatnih, jedne srebrne i četiri bronzane medalje.

Kompaniji "Soko Štark" i Industriji hrane "Dunja" iz Beograda pripali su Veliki šampionski pehari. Kvalitet 300 konditorskih proizvoda 27 proizvođača iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije ocenjivala je komisija sastavljena od stručnjaka sa Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku, Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu, Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu, Zavoda za zaštitu zdravlja u Subotici i Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.


Fabrika šećera "TETO" Senta dobitnik je Velikog šampionskog pehara za kvalitet šećera, "Timomed AD" iz Knjaževca poneo je šampionski pehar u kategoriji proizvoda od meda, dok je "Vino Župa AD" iz Aleksandrovca proglašeno šampionom za kvalitet proizvoda od voća i povrća.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.