Izvor: eKapija | Sreda, 05.11.2014.| 10:57
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Synergy Talents" i "Impact Hub" uvode u Srbiju sistem "fer plaćanja"

Kompanija "Synergy Talents" u saradnji sa "Impact Hub" Beograd počela je organizaciju radionica za unapređenje profesionalnih veština, a koje ce se plaćati po sistemu "fer plaćanja". Prva radionica nosi naziv "Impakt preduzetništvo" i biće održana 13. novembra 2014. godine od 18 do 21 čas u prostorijama "Impact Hub" u Makedonskoj 21 u Beogradu.

Koncept "fer plaćanja" ljudi često koriste u svakodnevnom životu, a da toga nisu ni svesni. Svaki put kada uličnom sviraču ili konobaru date bakšiš, sami određujete sumu novca koju ćete pružiti na osnovu kvaliteta usluge i finansijskih sredstava kojima raspolažete u tom trenutku. Ovakav sistem plaćanja "Synergy Talents" i "Impact Hub" primeniće na seriji radionica koje će biti organizovane, pružajući učesnicima mogućnost da sami procene vrednost stečenog znanja kao i da uobzir uzmu koliko novca mogu da priušte.

- Cilj ovakvih radionica je da pomognu proaktivnim ljudima da unaprede svoje profesionalne veštine u različitim oblastima, bez diskriminacije zasnovane na njihovom finansijskom kapacitetu. Iz tog razloga smo pokrenuli sistem "fer plaćanja" i na taj način omogućili da svaka osoba na osnovu sopstvenog iskustva proceni koliko joj je znanje stečeno na ovim radionicama vredno, koliko može da priušti i u skladu sa tim plati onoliko koliko misli da bi trebalo - objašnjava Hans Buster, profesionalni kouč, osnivač i direktor kompanije "Synergy Talents".

Na prvoj radionici učesnici će naučiti kako da povećaju efekat svojih projekata i biznisa, koristeći svoj potencijal kako bi pozitivno uticali na društvo i okruženje. Čuće primere iz stvarnog života i biće u mogućnosti da diskutuju o načinu pokretanja svoje biznis ideje, kao i da šire kontakte kroz upoznavanje sa ostalim preduzetnicima.

Suosnivač i direktor programa "Impact Hub" Beograd, Gaia Montelatici, objašnjava nam šta uopšte znači biti impakt preduzetnik.

- Biti impakt preduzetnik znači biti preduzetnik koji izlazi iz zone komfora i koji kreiranjem svog biznisa ili radom na određenom projektu teži da izvrši pozitivan uticaj na širu zajednicu. On preuzima inicijativu koja osnažuje inovativnost i unosi promenu kako u svoj, tako i u živote drugih ljudi.

"Impakt preduzetništvo" je prva u nizu radionica po sistemu fer plaćanja, a neke od radionica kojima možete prisustvovati u narednom periodu su: "Poslovno umrežavanje", "Veštine prezentovanja", "Upravljanje vremenom", "Kako ostvariti svoj cilj", "Upravljanje stresom", "Lično brendiranje", "Timski rad", "Motivacija" i druge.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.