NavMenu

"Synergy Talents" i "Impact Hub" uvode u Srbiju sistem "fer plaćanja"

Izvor: eKapija Sreda, 05.11.2014. 10:57
Komentari
Podeli

Kompanija "Synergy Talents" u saradnji sa "Impact Hub" Beograd počela je organizaciju radionica za unapređenje profesionalnih veština, a koje ce se plaćati po sistemu "fer plaćanja". Prva radionica nosi naziv "Impakt preduzetništvo" i biće održana 13. novembra 2014. godine od 18 do 21 čas u prostorijama "Impact Hub" u Makedonskoj 21 u Beogradu.

Koncept "fer plaćanja" ljudi često koriste u svakodnevnom životu, a da toga nisu ni svesni. Svaki put kada uličnom sviraču ili konobaru date bakšiš, sami određujete sumu novca koju ćete pružiti na osnovu kvaliteta usluge i finansijskih sredstava kojima raspolažete u tom trenutku. Ovakav sistem plaćanja "Synergy Talents" i "Impact Hub" primeniće na seriji radionica koje će biti organizovane, pružajući učesnicima mogućnost da sami procene vrednost stečenog znanja kao i da uobzir uzmu koliko novca mogu da priušte.

- Cilj ovakvih radionica je da pomognu proaktivnim ljudima da unaprede svoje profesionalne veštine u različitim oblastima, bez diskriminacije zasnovane na njihovom finansijskom kapacitetu. Iz tog razloga smo pokrenuli sistem "fer plaćanja" i na taj način omogućili da svaka osoba na osnovu sopstvenog iskustva proceni koliko joj je znanje stečeno na ovim radionicama vredno, koliko može da priušti i u skladu sa tim plati onoliko koliko misli da bi trebalo - objašnjava Hans Buster, profesionalni kouč, osnivač i direktor kompanije "Synergy Talents".

Na prvoj radionici učesnici će naučiti kako da povećaju efekat svojih projekata i biznisa, koristeći svoj potencijal kako bi pozitivno uticali na društvo i okruženje. Čuće primere iz stvarnog života i biće u mogućnosti da diskutuju o načinu pokretanja svoje biznis ideje, kao i da šire kontakte kroz upoznavanje sa ostalim preduzetnicima.

Suosnivač i direktor programa "Impact Hub" Beograd, Gaia Montelatici, objašnjava nam šta uopšte znači biti impakt preduzetnik.

- Biti impakt preduzetnik znači biti preduzetnik koji izlazi iz zone komfora i koji kreiranjem svog biznisa ili radom na određenom projektu teži da izvrši pozitivan uticaj na širu zajednicu. On preuzima inicijativu koja osnažuje inovativnost i unosi promenu kako u svoj, tako i u živote drugih ljudi.

"Impakt preduzetništvo" je prva u nizu radionica po sistemu fer plaćanja, a neke od radionica kojima možete prisustvovati u narednom periodu su: "Poslovno umrežavanje", "Veštine prezentovanja", "Upravljanje vremenom", "Kako ostvariti svoj cilj", "Upravljanje stresom", "Lično brendiranje", "Timski rad", "Motivacija" i druge.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.