Izvor: Tanjug | Ponedeljak, 27.10.2014.| 12:48
Izdvojite članak Odštampajte vest

Arapski investitor otvara centralu za istočnu Evropu u Podgorici

(Foto: I.Vukša)
Kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ADCM, koja posluje u okviru "Abu Dabi Financial Group" (ADFG), jedan je od investitora u podgorički multifunkcionalni rezidencijalno-poslovni objekat "Atlas Capital" centar, čija se gradnja, prema saopštenju kompanije, završava do kraja 2015. godine.

Grupacija ADFG objavila je da će u Podgorici otvoriti predstavništvo za tržište istočne Evrope, sa kadrom koji će biti angažovan puno radno vreme, kao i u njenim sedištima u Abu Dabiju, Dubaiju i Londonu, pišu "Vijesti".

Izvršni direktor ADFG-a, Jasim Alsediki, kazao je da je kompanija na tržištu Istočne Evrope dobro pozicionirana, "sa snažnom reputacijom baziranom na ranijim uspesima".

- Novim predstavništvom u Podgorici i iskusnim ekspertskim timom koji posluje u Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji, pokazujemo svoju posvećenost tom regionu i naše uverenje da tu postoje dobre investicione mogućnosti - rekao je Alsediki.

Dodaje da ADFG ima mehanizme praćenja povraćaja investicije i da će njihovo prisustvo u regionu biti još veće u budućnosti.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.