Izvor: eKapija | Ponedeljak, 27.10.2014.| 11:51
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kraljevo dobija zatvoreni bazen do kraja 2015. godine

Kraljevo će do kraja sledeće godine dobiti zatvoreni bazen, a lokacija za zatvoreni bazen je zemljište pored nove hale u Ribnici, navodi lokalni portal kraljevo-cafe.com.

Zoran Bojanić, narodni poslanik, izjavio je da će ceo projekat po proceni Direkcije koštati za dvadesetak procenata više od predračunske vrednosti od 750 miliona dinara, kao i da je projektna dokumentacija pri završetku.

Na poziv direktora Direkcije za planiranje i izgradnju, Nenada Nerića, Kraljevo su posetili Milorad Krivokapić, predsednik Upravnog odbora Vaterpolo saveza Srbije (VSS), Nemanja Marijan, generalni sekretar VSS i Zoran Avramovic, izvrsni direktor VSS. U toku razgovora od strane predstavnika VSS iskazana je spremnost da na aktivan način pomognu realizaciju ovog projekta.

Svi prisutni su se saglasili da izgradnja pokrivenog bazena mora da bude interes, ne samo grada Kraljeva, već i Vaterpolo saveza Srbije, ali i pre svih, Republike Srbije. Poznato je da kraljevački vaterpolisti godinama svojim razulatima zaslužuju plasman u Prvu vaterpolo ligu i da je zatvoreni bazen upravo razlog zašto Kraljevčani igraju Drugu ligu. I ove godine VK "Kraljevo" je u finalu plej ofa druge lige bio bolji od "Rasine", navodi kraljevački portal kraljevo-cafe.com.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.