NavMenu

Treći "Dunavski biznis forum" od 27. do 29. oktobra u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: eKapija Sreda, 22.10.2014. 15:57
Komentari
Podeli
Treći "Dunavski biznis forum" biće održan od 27. do 29. oktobra u Beogradu i Novom Sadu, najavili su danas organizatori skupa.

Planirano je oko 800 učesnika, lidera u oblasti energetike, voda, agrobiznisa, transporta, IKT, preduzetništva i kreativne industrije dunavske regije, kojoj pripada 14 zemalja.

Već treću godinu zaredom, "Dunavski biznis forum" okuplja regionalne lidere u biznisu i institucijama, ključne aktere u energetici, transportu i agrobiznisu, kako bi dao podsticaj investicijama i povećao konkurentnost u regionu.

Treći "Dunavski biznis forum" zasnovan je na principima i stubovima EU Dunavske strategije, a usmeren je na stvaranje ambijenta pogodnog za biznis, unapređenje saradnje, konkurentnost i održivi razvoj, bolje korišćenje ekonomskih potencijala i afirmaciju prosperiteta Dunavske regije kao najznačajnijih vrednosti proisteklih iz zajedničkog znanja i veština.

Dunav prirodno povezuje ljude, ideje i tržišta sa oko 215 miliona stanovnika, i po mnogo cemu je jedinstveno područje kome pripadaju Nemačka, Austrija, Češka, Slovačka, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Rumunija, Bugarska, Moldavija i Ukrajina.


Na forumu se očekuje i učešće predstavnika resornih ministarstava Srbije i BiH, ambasadora Holandije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore...

Gradovi i opštine predstaviće svoje poslovanje, javna preduzeća infrastrukturne projekte, a poslovna i akademska zajednica će imati priliku da se povežu i uspostave dobre veze, dodaje se u saopštenju organizatora foruma.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.