Izvor: eKapija | Petak, 18.09.2020.| 12:07
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Otvorene prijave za regionalni Elevator Lab challenge 2020. - Startapovi pozvani na prijavu ideja iz finansijskih tehnologija

(Foto: Rawpixel.com/shutterstock.com)
Raiffeisen banka i Startit pozivaju sve zainteresovane fintech startupe da se prijave za Elevator Lab challenge 2020. Timovi koji učestvuju u takmičenju imaju priliku da predstave svoje inovacije i najnovija rešenja u oblasti finansijskih tehnologija pred industrijskim stručnjacima i startap ekosistemima.

Prijave su zvanično otvorene 16. septembra i trajaće do 31. oktobra 2020. godine, navodi portal itbase.ba.

Elevator Lab challenge je regionalno fintech startap takmičenje koje je organizovano kroz lokalna takmičenja u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji, a otvoreno je i za startape iz Crne Gore i Slovenije. Ove godine lokalna finala će se po prvi put održati u potpunosti online i to 20.11. za Bosnu i Hercegovinu, 23.11. za Srbiju i 26.11. za Hrvatsku.

Najbolji startapovi sa svakog takmičenja dobijaju nagradu od 5.000 EUR, kao i mogućnost za prezentaciju svoje ideje pred odborom direktora Raiffeisen banke u svojoj zemlji.

Regionalni Elevator Lab Challenge završiće gala događajem na kojem će pobjednici takmičenja iz sve tri zemlje dobiti priliku da svoj biznis predstave pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od dodatnih 5.000 EUR. Dodatna, i još značajnija, nagrada je što će regionalni pobjednici održati pitch na International Elevator Lab Demo Day-u u martu/aprilu 2021. godine.

Prijavom za učešće, startup kompanije prolaze kroz proces selekcije stručnog žirija, koji čine menadžeri Raiffeisen banke i uspješni regionalni preduzetnici i investitori.

Regionalni Elevator Lab challenge sprovodi Raiffeisen banka uz podršku organizacije Startit.

Detaljne informacije o prijavi na takmičenje, učešću i nagradama možete pronaći na linku.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.