NavMenu

Ponovo produžen rok tendera za korisnike biznis zona u Podgorici - Prijave se primaju do 24. avgusta

Izvor: eKapija Utorak, 20.07.2021. 10:54
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Pashminu Mansukhani)Ilustracija
Rok za podnošenje prijava na javni poziv za izbor korisnika biznis zona i dodjeljivanje parcela za izgradnju objekata u biznis zonama produžava do 24. avgusta, saopšteno je iz Glavnog grada.

Shodno tome, javno otvaranje ponuda biće održano 30. avgusta 2021. godine, u 10 časova, u prostorijama Glavnog grada (Njegoševa ulica broj 20, Podgorica).

Podsjećamo, Glavni grad je 4. maja raspisao javni konkurs za izbor korisnika biznis zona i dodjeljivanje parcela za izgradnju objekata u biznis zonama. Budućim investitorima na raspolaganju je deset biznis zona čije je zemljište u vlasništvu Glavnog grada, a koje se prostiru na površini od 3.328.000 m2, od Tuškog puta do skretanja ka aerodromu Golubovci.

Biznis zone predviđene su za sljedeće djelatnosti: poljoprivrednu i agroindustriju, te prerađivačku i drvnu industriju, stručne i tehničke djelatnosti, izložbeno-prodajne salone i skladištenja, parkinzi i garaže, ugostiteljstvo i smještaj itd.


Na ovaj način, deset biznis zona biće stavljene u funkciju, što će značajno uticati na razvoj našeg grada, ali i države u cjelini. Brojne nove investicije značiće formiranje novih radnih mjesta za naše sugrađane, te dodatne prihode za gradsku i državnu kasu.

Dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj: +382 20 665 055; +382 20 665 046 ili putem e-mail adrese: bizniszone@podgorica.me.

Privredni subjekti zainteresovani za obilazak određene parcele koja je predmet ovog poziva mogu se obratiti sa zahtjevom na elektronsku adresu: bizniszone@podgorica.me, nakon otkupa dokumentacije.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.