Izvor: bankar.me | Srijeda, 21.10.2020.| 14:55
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Colliers Crna Gora se takmiči za najbolju konsultantsku kuću u Evropi

(Foto: Nomad_Soul/shutterstock.com)
Colliers International još jednom izabran za najboljeg agenta i najbolju konsultantsku kuću za nekretnine u Crnoj Gori. Ovo priznanje stiže od svjetske akreditacione kuće "International Property Awards" kao znak izvrsnosti za profesionalce u oblasti nekretnina.

Priznanje će biti uručeno Colliers International-u na European Property Awards onlajn virtuelnoj ceremoniji 11. decembra 2020. godine. Colliers Crna Gora će se nadmetati za prestižnu nagradu Najbolji u Evropi i to sa najboljim profesionalcima iz oblasti nekretnina za evropski region. Podsjećamo da je Colliers International Crna Gora krajem 2015. godine proglašen za najbolju konsultantsku kuću u Evropi.

Proces ocjenjivanja sprovodi nezavisni panel od 80 eksperata iz sektora nekretnina kojim predsjedavaju Lord Caithness, Lord Best i Lord Waverley, članovi Doma Lordova Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva.

International Property Awards nagrade dodjeljuje 27 godina za 45 različitih kategorija podijeljenih u regione: Arabija, Evropa, Afrika, Kanada, Centralna i Južna Amerika, Karibi, SAD, Velika Britanija i azijsko pacifičku regija.

Milovan Novaković, šef kancelarije Colliers International- a za Crnu Goru se zahvalio International Property Awards-u koji su ovom nagradom jos jednom učvrstili poziciju kompanije kako na domaćem tako i na evropskom tržištu. Posebnu zahvalnost Novaković je uputio Colliers timu i klijentima koje svaka kompanija samo može poželjeti, a bez kojih se kontinuirani vrhunski rezultati ne bi mogli ni ostvariti.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.