Izvor: eKapija | Četvrtak, 01.10.2020.| 11:50
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Podgorica donirala zaštitne vizire obrazovnim ustanovama

(Foto: Pixabay.com/Engin_Akyurt)
Zamjenica gradonačelnika Podgorice Slađana Vujačić i direktor Centra za informacioni sistem Džemal Lekić, danas su u ime Glavnog grada uručili zaštitne vizire Arijani Nikolić Vučinić direktorici Direktorata za predškolsko, osnovno i inkluzivno obrazovanje i vaspitanje u Ministarstvu prosvjete.

Na ovaj način, Glavni grad je predškolcima, đacima i učenicima poželio srećan početak školske godine, uz uvjerenje da će i ova godina, i pored izazova i otežanih okolnosti, za njih biti veoma uspješna, te za potrebe nastavnog osoblja i obrazovnih institucija donirao više od 1500 vizira.

Podsjećamo, zaštitni viziri se izrađuju u Centru kompetencija, a veliki doprinos ovoj donaciji dali su volonteri Marko Šćepanović, Petar Subotić, Aleksa Čović, Matija Maraš, Kristian Krivaćević, Ksenija Despot, Rade Stojanović, Nina Drakulić, Tayra Redžepagić i Irina Vujošević, dok je 3D soba donirala 70 vizira.

Od početka epidemije koronavirusa Glavni grad je izradio i poklonio oko 3000 vizira i ostale lične zaštitne opreme različitim ustanovama i institucijama.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.