Izvor: RTCG | Petak, 20.03.2020.| 11:05
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Pivara Trebjesa donirala 10.000 EUR KCCG

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Vereshchagin Dmitry/shutterstock.com)
Pivara Trebjesa podržaće zdravstveni sistem u borbi sa epidemijom koronavirusa donacijom 10.000 EUR za nabavku neophodne medicinske opreme, saopšteno je iz kompanije.

- Donacija će biti odmah realizovana, uplatom novca na žiro-račun Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) - navodi se u saopštenju.

Iz Pivare su kazali da je KCCG zdravstvena ustanova koja će ipak podnijeti najveći dio tereta u ovoj situaciji, koja sve jednako pogađa.

- Želimo da njihovo osoblje ostane zdravo i da im zajednički pomognemo u nabavci svega što je neophodno da se što prije izborimo sa koronavirusom - saopšteno je iz Pivare.

Iz kompanije se pridružuju apelima o održavanju lične higijene, poštovanju socijalne distance i razmaka od dva metra između osoba, ostanku kod kuće i obaveznom informisanju kod relevantnih institucija, Instituta za javno zdravlje i Ministarstva zdravlja.

- Sve ove poruke blagovremeno dijelimo i sa našim zaposlenima. Za većinu njih omogućili smo rad od kuće, poštujući propisane mjere - naveli su iz Pivare.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.