NavMenu

Perić Trans Company - Uvijek spreman da odgovori na zahtjeve klijenata

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 12.06.2023. 10:37
Komentari
Podeli
(Foto: Perić Trans Company)
Perić Trans Company osnovana je 1992. godine kao privatno porodično društvo. Danas nakon 30 godina poslovanja, postali smo jedna od vodećih transportnih kompanija prepoznatljiva po pružanju kvalitetne usluge i servisa.

Razvojem kompanije i ulaganjem u zaposlene kao i opremu sa kojom radimo postali smo pouzdan i siguran partner.
Stalnim usavršavanjem i praćenjem zahteva naših klijenata i trzišta naša kompanija konstantno radi na održavanju kvaliteta usluge koju obezbeđujemo.

Perić Trans Company danas pruža uslugu u tri sektora poslovanja - usluge međunarodnog transporta, rentiranje i prodaja građevinskih radnih mašina, i treći sektor niskogradnja.

Sektor rentiranja i prodaje građevinskih mašina raspolaže sa 250 različitih jedinica na stanju dostupnih za rentiranje i prodaju.

(Foto: Perić Trans Company)

Usluge međunarodnog transporta u oblasti hladnog lanca i transporta komercijalne robe pružamo sa 100 vozila - hladnjače, cerade i cisterne za prehranu.

Sa sopstvenom flotom poslednje generacije i velikim brojem pouzdanih podizvođača, spremni smo da izađemo u susret svim zahtevima klijenta. Organizaciju FTL (Full Truck Load) i Groupage i LTL pošiljaka pokrivamo sa velikim brojem raspoloživih kamiona na dnevnom nivou. Flota kojom raspolažemo je opremljena GPS uređajima što omogućava praćenje pošiljaka u realnom vremenu i pruža klijentu dodatnu sigurnost u toku same realizacije zahteva.

Perić Trans Company uvek je spreman da odgovori na zahteve klijenata, bilo da je klijentima potreban transport robe za zemlje Evrope ili Veliku Britaniju ili Rusiju, naš tim sposoban je da odgovori na sve zahteve.

(Foto: Perić Trans Company)

- Posvećeni smo rešavanju zahteva klijenata i praćenju trenutno aktuelnih pošiljaka, priprema robe i pribavljanje neophodne dokumentacije kako bi prevoz robe kamionom otpočeo u najkraćem roku, a roba bila brzo i sigurno dopremljena na željenu adresu uz održavanje kvaliteta rada i redovnu komunikaciju sa klijentom.

U okviru međunarodnog transporta u ponudi su sve vrste usluga transporta svih vrsta robe u hladnom lancu i kao i transport komercijalne robe i prevoz specijalnih vrsta robe, koja zahteva posebna vozila sa različitom potrebnom opremom ili uslovima.

Usluge transporta moguće su iz i za: Austriju, Nemačku, Italiju, Francusku, Holandiju, Nemačku, Belgiju, Poljsku, Veliku Britaniju, Rusiju, Grčku, Španiju, Češku, Dansku Estoniju, Litvaniju,i mnoge druge.

(Foto: Perić Trans Company)

Usluge hladnog lanca pruzamo sa hladnjačama nosivosti 22 t, od 33-66 paletnih mesta, na transportnim temperaturama od -25C do +25C. Takođe imamo u ponudi i hladnjače double stock sa satelitskim praćenjem temperature tokom transporta, prvenstveno namenjene za transport farmaceutskih proizvoda. Pored obaveznih sertifikata na prikolicama hladnjačama, posedujemo IFS sertifikat, kao i GDP sertifikat, namenjen farmaceutskoj
industriji, kojim potvrđujemo kvalietet usluge koju pružamo.

Poseban akcenat stavljamo na obuku naših ljudi, počevši od procesa čišćenja i dezinfekcije utovarnog prostora, pa sve do strogo kontrolisanog temperaturnog režima u toku transporta.​ ​Takođe, naši obučeni vozači i GDP menadžeri su u svakom momentu upućeni i dostupni za pružanje informacija o tome gde se vaša roba trenutno nalazi.​​

(Foto: Perić Trans Company)

Organizujemo transporte punih utovara FTL, kao i zbirnih utovara LTL.

- Puni utovari: organizacija punih šleperskih, kamionskih ili kombi utovara u izvozu i uvozu, na sve destinacije. Kompletnom uslugom omogućujemo klijentima da pojednostave poslove transporta robe. Na Vama je da našem timu saopštite destinacije, količinu i vrstu robe i datum kada je roba spremna i kada želite da stigne, a ostalo da
prepustite našem pouzdanom timu.

- Zbirni utovari: organizacija zbirnih transporta, bez obzira na količinu i dimenzije pošiljki. Naša preporuka za transport manje količine robe koje ne zauzimaju ceo tovarni prostor je korišćenje usluga našeg zbirnog transporta.
Kod zbirnog transporta robe nije retko da je brža isporuka pošiljke, smanjene cene transporta, a takođe smanjuje se i rizik prevoza. Organizacija prevoza kombi vozilima i kamionima različitih kapaciteta, omogućava prevoz sve vrste robe povoljno, efikasno i u dogovorenim vremenskim rokovima. Pružamo usluge zbirnog prevoza dotovara i povratnih punih utovara iz svih evropskih gradova. Sa nasim servisom moguće je obezbeđivanje odgovarajućeg transportnog
vozila po zahtevu klijenta, specijalna i redovna vozila, praćenje vremena utovara, istovara, kao i vreme transporta robe, redovan kontakt i izveštavanje o toku transporta.

Za sve upite, možete nas kontaktirati na email- branka@perictc.com

Perić Trans Company
kontakt telefon +381 11 31 65 908

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Saobraćaj

Nove cijene goriva: Benzin skuplji dva, dizel jeftiniji jedan cent

Cijene benzina od sjutra će biti skuplje dva, dok će cijena eurodizela biti niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva. Cijena lož ulja ostaće nepromijenjena. Kao je navedeno, eurosuper 98 i 95 poskupiće dva centa i koštati 1,68, odnosno 1,64 EUR za litar. Eurodizel će biti jeftiniji cent i tokom dvije naredne sedmice koštati 1,48 EUR. Cijena lož ulja zadržaće se na 1,45 EUR. Saglasno odredbama uredbe o

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.