NavMenu

Career Day kompanije CMM Investment Consulting Group 15. februara u hotelu Hyatt - Šansa sa zaposlenje u Budvi i Beogradu

Izvor: eKapija Petak, 10.02.2023. 13:24
Komentari
Podeli
(Foto: CMM Investment Consulting Group)
CMM Investment Consulting Group, jedna od najuspješnijih internacionalnih kompanija u oblasti investicija i nekretnina, širi svoj tim i planira zapošljavanje oko 40 ljudi na pozicijama u Budvi i Beogradu. Kompanija će 15. februara od 18 časova organizovati i Career Day u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, a potencijalne kandidate će sa mogućnostima koje nude upoznati Nataša Grdinić CEO, Mirko Timotijević COO i Aleksandar Tomić, direktor prodaje u CMM Investment Consulting Group.

Kompanija ima više otvorenih pozicija u oba grada. Tako se za rad u Budvi traže CEO assistant, PR manager, Head of HR department, HR administrator, Head of B2B department, Head of Furnishing department, Interior design project manager Interior designer, Account manager in Global department, Sales Manager, CFO, Accountant, Architect, Engineer, Construction technician, Office manager, Legal administrative manager, Vehicle fleet manager, Gardener, Swimming pool service technician.

Kada je riječ o Beogradu, otvorene su pozicije Marketing manager, Social Media marketing manager, Copyrighted (content specialist), Product Manager, Business developer, Import and export officer.

- U CMM-u vjerujemo u osnaživanje naših zaposlenih da dostignu svoj puni potencijal. Nudimo podsticajno i inkluzivno radno okruženje, snažan program obuke i razvoja i mogućnosti za napredovanje u kompaniji. Uvijek tražimo pojedince koji su željni učenja, novih izazova i unose svoju kreativnost i ispoljavaju inicijativu. Ako ste neko ko je motivisan i želi da napravi razliku, onda je CMM pravo mjesto za vas - poručila je izvršna direktorica kompanije Nataša Grdinić.

Zainteresovani kandidati biografije mogu poslati na hr@cmm-montenegro.com, ili se javiti na broj telefona +382 68 765 928.

Podsjetimo, kompanija CMM Investment Consulting Group već 16 godina uspješno posluje u Crnoj Gori i vremenom je prerasla u međunarodni holdnig sa kancelarijama u Londonu i Moskvi. Osim posredovanja u prometu nekretninama, kompanija investitorima i klijentima nudi i pravne usluge, zatim usluge upravljanja nekretninama, razvojem projekata i izgradnjom objekata na primorju, uslugama upravljanja u hotelima itd.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj

Biće rekonstruisani svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom

U naredne dvije godine svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom biće rekonstruisani, saopštio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović. U emisiji "Dobro jutro Crna Goro" kazao je da upravo prelazi na prugama predstavljaju veliki problem kada je riječ o bezbjednosti u željezničkom saobraćaju . - Podaci su, nažalost, alarmantni. U zadnjih šest godina došlo je do 319 vanrednih događaja, od čega 21 sa smrtnim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.