NavMenu

WhatsApp predstavio novu funkciju

Izvor: PC Press Utorak, 06.12.2022. 11:48
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay / LoboStudioHamburg)
WhatsApp je predstavio novu funkciju koja omogućuje da sebi šaljete poruke koje će se odnositi na podsjetnike, liste za kupovinu i važne stavke kojih treba da se sjetite.

Sajt WaBetaInfo, koji prvi izvještava o najnovijim ažuriranjima i funkcijama WhatsApp-a, prvi put je zapazio ovu funkciju prije nekoliko nedelja u okviru beta testiranja. Međutim, u narednim nedeljama ova funkcija biće omogućena globalno za korisnike iOS-a i Android-a.

Kada ažuriranje stigne do vas, moći ćete da vidite sebe na vrhu liste kontakata. Zatim, moći ćete sebi da šaljete bilješke, podsjetnike, liste za kupovinu i sve ostalo što treba da zapamtite. Takođe, ako je omogućeno, obaveštenje će vas opominjati i služiti kao dodatni podsjetnik. Korisnici takođe mogu da zakače svoje poruke upućene samom sebi na vrh liste radi lakšeg pristupa.


Do sada je bilo moguće slanje poruka samom sebi samo na taj način što ćete kreirati grupu u kojoj ste jedini član ili korišćenjem funkcije "click to chat" u aplikaciji, što nisu baš idealna rješenja.

Rivalska platforma Signal već uveliko nudi funkciju pod nazivom "Note to Self" koja funkcioniše na sličan način. Funkcija "Message Yourself" stiže u narednih nekoliko nedelja na Android i iOS uređaje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.