NavMenu

Pogledajte kako izgleda bulevar od Podgorice do Danilovgrada - Završetak radova u ponedeljak (FOTO)

Izvor: eKapija Subota, 09.07.2022. 15:36
Komentari
Podeli
(Foto: Gov.me/S. Matić)
Završetak radova na bulevaru Podgorica-Danilovgrad biće obilježen u ponedeljak, saopšteno je iz Vlade.

Dužina nove saobraćajnice biće 15 kilometara, a investitor je Uprava za saobraćaj. Vrijednost ugovorenih radova je 24,5 mil EUR.

Budući bulevar, od Komanskog mosta do Danilovgrada, imaće četiri trake širine po 3,25 m tj. po dvije za svaki smjer vožnje.

Takođe, obuhvatiće i razdjelno ostrvo širine 4,50 m, bankine, berme, te obostrani trotoar širine 2 m projektovan na ulazu u Podgoricu (cca 500 m) i na ulazu u Danilovgrad (cca 800 m).

Projekat je podrazumijevao i rekonstrukciju postojećih mostova Mareza, Sitnica, Matica i Sušica, a izgrađeni su novi mostovi paralelno sa postojećim. Na trasi je predviđena i izgradnja autobuskih stajališta i kružnih tokova.


Fotogalerija
Bulevar Podgorica - Danilovgrad
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.