NavMenu

Air Serbia pojačava saobraćaj ka zapadu - Nove avio linije do Hanovera, Nirnberga, Salcburga

Izvor: eKapija Petak, 28.01.2022. 12:55
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Air Serbia/Luka Filipović)Ilustracija
Air Serbia nastavlja sa snažnom ekspanzijom svoje mreže, uspostavljanjem direktnih redovnih letova iz Beograda ka dve destinacije u Njemačkoj - Hanoveru od 3. juna i Nirnbergu od 6. juna, kao i letova ka Salcburgu u Austriji od 7. juna.

Uz najavljeno proširenje mreže, srpski nacionalni avio-prevoznik će saobraćati do čak osam destinacija u Njemačkoj - Berlina, Frankfurta, Štutgarta, Diseldorfa, Nirnberga i Hanovera iz Beograda, kao i Frankfurt Hana i Kelna iz Niša, čime ova država postaje tržište sa najvećim brojem destinacija Er Srbije.

- Istorijski gledano, njemačko tržište je uvek bilo od velikog značaja za našu avio-kompaniju. Uspostavljanjem linija ka Hanoveru i Nirnbergu, Air Serbia će dodatno ojačati svoju poziciju u Njemačkoj, povećati prisustvo u toj zemlji i dopuniti postojeću uslugu. S druge strane, uvođenje letova za Salcburg potvrđuje našu posvećenost jačanju vazdušne veze između Srbije i Austrije, koja predstavlja značajno tržište za našu zemlju zbog brojne srpske dijaspore, ali i pruža odlične mogućnosti za odmor i skijanje - izjavio je Bojan Aranđelović, viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda letenja u Er Srbiji.

Srpski nacionalni avio-prevoznik će između Beograda i Hanovera saobraćati tri puta nedeljno tokom ljetnje sezone i dva puta nedeljno po zimskom redu letenja. Letovi Er Srbije do Nirnberga će se obavljati dva puta nedeljno tokom cijele godine. Er Srbija će do Salcburga, svoje druge destinacije u Austriji, saobraćati tri puta nedeljno tokom leta, odnosno dva puta nedeljno tokom zime.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Ellena group želi oporavak Boke i otvaranje hotela Plaža

Kompanija Ellena group iz Herceg Novog, koja je početkom aprila postala vlasnik 33% akcija u Vektra Boki, uputila je zahtjev stečajnom sudiji u Vektri Montenego (koja ima 59% akcija u Vektra Boki) Draganu Vukčeviću i stečajnom upravniku Radojici Grbi za sazivanje vanredne Skupštine akcionara "Vektra Boke". To je "Vijestima" kazao vlasnik Ellena group Danilo Matijašević. Teme vanredne Skupštine akcionara bile bi imenovanje novog upravnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.