NavMenu

Magazin The Banker proglasio CKB najboljom bankom u Crnoj Gori za 2021. godinu

Izvor: eKapija Srijeda, 08.12.2021. 14:30
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Africa Studio/shutterstock.com)Ilustracija
Prema izboru prestižnog finansijskog magazina "The Banker", CKB je najbolja banka u Crnoj Gori za 2021. godinu. Pomenuti finansijski magazin proglasio je OTP banku za banku godine u Mađarskoj, dok je OTP grupa nagrađena u regionalnoj kategoriji srednje i istočne Evrope, saopšteno je iz CKB Banke.

- Naši rezultati se u kontinuitetu prepoznaju i van granica Crne Gore što potvrđuje da se liderska pozicija CKB-a ne bazira samo na činjenici da smo najveća banka na tržištu, već i na posvećenom i odgovornom odnosu prema zaposlenima i klijentima. Ovaj pristup nam nije donio rezultate samo u pogledu ostvarenih prihoda, već nas je učinio strateškim partnerom države, privrede i bankarskog sektora u procesu stvaranja održivih i kvalitetnih poslovnih modela i praksi. Iza svega navedenog, nalazi se profesionalizam i predanost naših zaposlenih koji su doprinijeli da budemo ponosni dobitnici "The Banker" nagrade za 2021. godinu - istakao je Tamaš Kamaraši, glavni izvršni direktor CKB-a.


Magazin "The Banker" je osnovan 1926. godine i važi za jedan od najrelevantnijih izvora finansijskih i ekonomskih informacija. Karakteriše se sadržajem koji nudi stručni i kritički osvrt na poslovne rezultate, aktivnosti i djelovanje finansijskih institucija.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj

Biće rekonstruisani svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom

U naredne dvije godine svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom biće rekonstruisani, saopštio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović. U emisiji "Dobro jutro Crna Goro" kazao je da upravo prelazi na prugama predstavljaju veliki problem kada je riječ o bezbjednosti u željezničkom saobraćaju . - Podaci su, nažalost, alarmantni. U zadnjih šest godina došlo je do 319 vanrednih događaja, od čega 21 sa smrtnim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.