NavMenu

Sajam domaćih proizvoda 22. i 23. oktobra u TC Butiko u Radanovićima

Izvor: kodex.me Srijeda, 20.10.2021. 15:53
Komentari
Podeli
(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
U šoping centru Butiko u Radanovićima po prvi put održaće se Sajam domaćih proizvoda gdje će biti predstavljene rukotvorine, stari zanati, umjetničke zanatlije, suveniri i domaći prehrambeni proizvodi proizvedeni u Crnoj Gori.

Ovaj sajam ima za cilj očuvanje tradicionalnih vrijednosti svih krajeva Crne Gore kroz autentične zanate i proizvode rađene po tradicionalnoj recepturi.

Na sajmu će biti predstavljeni predmeti domaće radinosti, autentični prehrambeni proizvodi, ručno rađeni suveniri, umjetnička djela kao i ručno rađen nakit. Sajam će imati veoma bogatu ponudu tako da će svi posjetioci imati priliku da pronađu nešto po svom ukusu.

Sajam domaćih proizvoda će se održati 22. i 23. oktobra u Shoping centru Butiko u Radanovićima od 10 do 20 časova.

- Sajam je izložbenog i prodajnog karaktera, a zbog trenutne epidemiološke situacije biće preduzete sve mjere zaštite. Zadatak nam je da ovakva prezentacija domaćih proizvoda postane tradicionalna, jer raznolikost i bogatstva svih krajeva Crne Gore treba tek pokazivati ali i uticati na potrošače da kupuju domaće proizvode i na taj način podrže male proizvođače, kao i da turistima predstavimo najbolje iz naše zemlje. Pozivamo vas da posjetite naš sajam i svojim prisustvom date podršku malim proizvođačima i zanatlijama - poručila je PR Sajma Jovana Todorović.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije, Turizam, sport, kultura

Boravišna taksa biće veća, više novca će dobiti NTO

Ministarstvo turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera formiralo je radnu grupu za izradu nacrta izmjena i dopuna Zakona o boravišnoj taksi, kojim će se povećati iznos ove naknade koja ulazi u cijenu smještaja za turiste i na novi način definisati raspodjela tog prihoda između opštinskih turističkih organizacije, Nacionalne turističke organizacije i opštinskih i državnog budžeta. To je saopšteno iz ovog resora na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.