NavMenu

Telekom slavi 15 godina T-brenda u Crnoj Gori

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 18.10.2021. 15:11
Komentari
Podeli
(Foto: Google Earth/Printscreen)
Crnogorski Telekom u oktobru slavi 15 godina T brenda u Crnoj Gori, saopšteno je iz kompanije.

U saopštenju za medije ističu da se garant trajanja brenda krije prije svega u povjerenju korisnika, zbog čega je prirodna odluka da ovaj jubilej proslave zajedno, kako bi im pokazali da se nalaze u dobrim rukama. Telekom ME aplikacija je tako postala ekskluzivna adresa za ostvarivanje povoljnosti kako kod Telekoma, tako i kod brojnih partnera.

- Brend nije ništa drugo do mišljenje korisnika o proizvodima, uslugama i servisima kompanije koja ih nudi. Drugim riječima, brend nije ono što mi govorimo sami o sebi već unutrašnji osećaj korisnika o uslugama i kompaniji. A korisnici telekomunikacionih usluga u Crnoj Gori iz godine u godinu nam ukazuju povjerenje, dok istraživanja koja radimo po metodologiji Deutsche Telekoma pokazuju rast njihovog zadovoljstva našim uslugama. To nam govori da smo prethodnih deceniju i po bili na pravom putu, zbog čega smo i odlučili da 15. rođendan T-brenda slavimo zajedno sa korisnicima, nudeći im, kao i uvijek prvi u Crnoj Gori, ovakvu kombinaciju povoljnosti, što za naše servise i usluge, što sa našim partnerima - kazala je Gordana Spahić, menadžer za upravljanje brendom u Telekomu.

Program nagrađivanja u Telekom ME aplikaciji ovim povodom je osvježen, pa se poeni koje korisnici dobijaju zahvaljujući različitim aktivnostima u aplikaciji mogu zamijeniti za vrijedne nagrade. Svi korisnici Telekoma, u zavisnosti od toga koliko su dugo u ovoj mreži, dobiće određeni broj poena koje mogu zamijeniti za neku od povoljnosti.

Osim uobičajenih aktivnosti koje korisnici obavljaju kroz Telekom ME aplikaciju - plaćanje računa, produžavanje ugovora, dopuna pripejd broja - poene donose i elektronski računi, i to svaki primljeni elektronski račun, čime u Telekomu nastavljaju sa podizanjem svijesti o ekologiji kao najvećem izazovu današnjice, i nagrađuju korisnike za ekološki odgovorno ponašanje. Prikupljeni poeni se mogu zamijeniti za besplatne minute, gigabajte ili TV pakete, ili za popuste na rate za uređaje.

Za petnaesti rođendan, Telekom je korisnicima obezbijedio 20% popusta na tri popularna uređaja iz svoje ponude - Motorolu E7i Power, Xiaomi Redmi 9T, Samsung A22 - dok će u budućnosti modeli telefona i popusti koje će u Telekomu nuditi u sklopu programa nagrađivanja korisnika biti specijalno namijenjeni lojalnim korisnicima. Kada je o ostalim benefitima riječ, korisnici će moći da ih biraju prema svojim potrebama, i mogu da ih aktiviraju za bilo koji servis koji imaju u aplikaciji.

Telekom je za korisnike pripremio i povoljnosti kod partnera, koji se takođe mogu pronaći u Telekom ME aplikaciji.

- U sekciji Više / Popusti kod partnera mogu se pronaći trenutno dostupne povoljnosti. Klikom na neku od partnerskih ponuda u aplikaciji, korisnik preuzima kupon koji pokazuje prilikom kupovine i na taj način ostvaruje popust - objašnjeno je.

Trenutni partneri kompanije su Intersport, koji nudi dodatnih 10% popusta na kompletan asortiman, Moj Lab sa popustom od 10% na širok spektar usluga, i Bar Kod Shop parfimerije koje nude popust od 10%. Promocija sa partnerima traje do 9. novembra.

- Spisak partnera će se stalno ažurirati, kao i program sa nagradnim poenima, pa pozivamo korisnike da redovno koriste aplikaciju kako bi uvjek bili u toku sa aktuelnostima - ističu iz Telekoma.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Skoro 3 mil EUR za nabavku i ugradnju opreme za rekonstrukciju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Budva-Bečići

Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za nabavku i ugradnju opreme radi rekonstrukcije postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Budva Bečići. Vrijednost nabavke je 2,47 mil EUR bez, odnosno blizu 3 miliona sa PDV-om. Ponude se dostavljaju najkasnije do 13. maja do 10 sati. Minimalni rok izvršenja ugovora je 90 dana od dana kada Korisnik obezbijedi uslove za početak ugradnje opreme, a maksimalni rok izvršenja ugovora je 160

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.