NavMenu

Sajamska manifestacija Živjeti savremeno od 27. do 30. oktobra na Jadranskom sajmu u Budvi

Izvor: eKapija Srijeda, 08.09.2021. 15:30
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Brian A Jackson/shutterstock.com)Ilustracija
Sajamska manifestacija "Živjeti savremeno" održaće se od 27. do 30. oktobra 2021. godine na Jadranskom sajmu u Budvi. Kako je saopštio organizator, koncept manifestacije objedinjuje sajamske događaje predviđene kalendarom za tekuću godinu.

Na taj način, kako navode, postižu sinergetski efekat manifestacija kao što su 42. Sajam građevinarstva, 15. Sajam vode, 8. Sajam energetike, 46. Sajam hrane, 29. Sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo i 44. Sajam namještaja i dizajna.

- Sloganom "Živjeti savremeno" ukazujemo na značaj sadržaja ove sajamske manifestacije koja na originalan način promoviše ideju o modernizaciji, efikasnosti i povoljnosti u sferi dizajna, savremenih tehnologija, građevinarstva, logistike, energetike, klimatizacije, turizma, namještaja i dekoracije, gastronomije... Ukratko, živjeti u korak sa vremenom i svim pogodnostima i inovacijama koje ono sa sobom donosi - navodi se u saopštenju.

Ističu da Jadranski sajam već više od pet decenija predstavlja tačku susreta brojnih izlagača iz regiona i svijeta.

- Platforme Jadranskog sajma nude priliku kompanijama i preduzetnicima da ostvare stabilne i pouzdane veze do uspjeha u poslovanju. Sajam će rame uz rame sa svojim izlagačima i dugogodišnjim partnerima upotpuniti sajamsku manifestaciju bogatim programom sa posebnim akcentom na modernost, udobnost, efikasnost i povoljnosti koje poslovanje i život čini uspiješnijim - saopšteno je.

Dodaju i da su uvjereni da će ovaj događaj biti od velike važnosti, kako za izlagače, tako i za posjetioce, koji su već duže vrijeme uskraćeni za posjetu sajamskim manifestacijama, iz poznatih razloga.

- U tom cilju, uprava i zaposleni u Jadranskom sajmu osjećaju još veću obavezu i zadovoljstvo da, poštujući epidemiološke mjere u potpunosti ispune vaša očekivanja. Budite dio kreativne atmosfere i prijavite učešće na sajmu Živjeti savremeno. Očekujući vašu prijavu, na raspolaganju smo za vaše ideje, sugestije i predloge saradnje, sa iskrenom željom da vaš nastup i poslovni rezultati budu uspješni - zaključuje se u saopštenju Jadranskog sajma.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.