NavMenu

U toku javni poziv za izgradnju novih parking mjesta u Pljevljima

Izvor: eKapija Utorak, 20.07.2021. 10:08
Komentari
Podeli
Građanima Pljevalja će do kraja godine biti dostupan novi parking prostor u centru grada. U toku je otvoreni postupak javne nabavke koji je Opština – Direkcija za izgradnju i investicije raspisala,a a koji se odnosi na izgradnju 33 parking mjesta na pet katastarskih parcela u okviru DUP-a "Centar 1".

Izgradnjom novih parking mjesta značajno će se poboljšati saobraćajni uslovi za stanare ulice Voja Đenisijevića, ali i velikog broja roditelja koji djecu svakodnevno dovode u JPU "Eko bajka".Procijenenja vrijednost nabavke je 91.000 eura bez PDV-a, a rok izvođenja radova će, ba osnovu dinamike iz ponude, biti definisan ugovorom.

Ponude se podnose preko elektronskog sistema Uprave za javne nabavke ESJN-a zaključno sa danom 26.07.2021 godine do 9 časova, a istog dana izvršiće se otvaranje pristiglih ponuda.


- Podsjećamo, podizanje kvaliteta usluga u smislu povećanja prostora za parkiranje u centralnoj gradskoj zoni kroz uređenje postojećih i identifikaciju novih parking mjesta, jedan je od prioriteta kojim se naša lokalna uprava bavi proteklih pet godina, sa ciljem stvaranja uslova za povećanje kvaliteta života svakog Pljevljaka istakli su iz kabineta predsjednika Opštine Pljevlja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.