NavMenu

Vektra Montenegro prodaje imovinu u više crnogorskih gradova - Ukupna vrijednost 41,23 mil EUR

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 28.06.2021. 14:34
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: beeboys/shutterstock.com)Ilustracija
Stečajni upravnik preduzeća Vektra Montenegro oglasio je prodaju imovine ovog stečajnog dužnika javnim prikupljanjem ponuda.

Kako se može vidjeti u tenderu, na Žabljaku se prodaju objekti i neplodno zemljište, i to po početnoj cijeni od 623.600 EUR. U kolašinskom naselju Drijenak prodaju se poslovne zgrade u privredi, livade, njive i šume, a početna cijena iznosi oko 3,1 mil EUR.

Za zemljište i objekte u Budvi potrebno je izdvojiti 5,5 mil EUR, dok se takođe zemljište u objekti u Bečićima prodaju po cijeni od 14,4 mil EUR. U Bečićima se prodaje i hotelska oprema, a početna cijena iznosi 36.547,93 EUR.

Poslovna zgrada površine 433 m2 u Baru prodaje se za 565.000 EUR, dok je za pašnjak pete klase u Podgorici potrebno izdvojiti 1,2 mil EUR.

Imovina u Pljevljima na doboš ide po cijeni od 3,2 mil EUR, a prodaju se zgrada vodoprivrede, poslovne zgrade, zemljište i šume.

Za neplodna zemljišta i ruševinu objekta u Podgorici potrebno je izdvojiti 235.000 EUR, a u Podgorici se takođe prodaju i parcele i objekta, i to po početnoj cijeni od 12,36 mil EUR.

Ukupna vrijednost imovine preduzeća Vektra Montenegro iznosi oko 41,23 mil EUR.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 19. jul 2021. godine do 13 sati. Njihovo javno otvaranje održaće se dan kasnije, odnosno 20. jula u 13 časova.

Pravo učešća na tenderu imaju svi ponuđači koji ispune tražene uslove.

Više informacija možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija

Početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici očekuje se u septembru

Kraj trećeg kvartala, a to je septembar je novi rok za početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Direktor Vodovoda Aleksandar Nišavić kaže da je toku finalizacija glavnog projekta posrtojenja te da očekuju da će do kraja ovog mjeseca biti revidiran. - Nakon što projekat bude revidovan sledeći korak je održavanje javne rasprave i dobijanje dozvole za gradnju od nadležnih institucija. To je nešto što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.