NavMenu

Krivokapić: Đukanović mimo Vlade pregovarao o prodaji EPCG

Izvor: Mina Petak, 11.06.2021. 10:03
Komentari
Podeli
(Foto: Youtube.com/Screenshot)
Predsjednik Odbora direktora Elektroprivrede (EPCG), Milutin Đukanović, pregovarao je o prodaji te kompanije, saopštio je premijer Zdravko Krivokapić.

On je u emisiji Načisto na Televiziji Vijesti rekao da je reagovao kada je čuo da će zbog većine članova Upravnog odbora, postojati potencijalna opasnost da se možda EPCG proda.

- Tada sam odlučio da niko nema većinu. Već sam upozorio određene vlade da ne mogu da pregovaraju, ako žele dobre odnose sa Vladom, sa predsjednicima Odbora direktora. To je nedopustivo - kazao je Krivokapić.

Na pitanje da li misli na predsjednika Odbora direktora EPCG, Milutina Đukanovića, Krivokapić je odgovorio potvrdno, prenosi portal Vijesti.

- Apsolutno na njega mislim - dodao je Krivokapić.

Na konstataciju da to znači da se spremao taj sistem za prodaju, Krivokapić je rekao da je imao informaciju, i dodao da je stav Vlade da je EPCG najveće blago i "koka nosilja" i da nema govora o prodaji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Saobraćaj

Nove cijene goriva: Benzin skuplji dva, dizel jeftiniji jedan cent

Cijene benzina od sjutra će biti skuplje dva, dok će cijena eurodizela biti niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva. Cijena lož ulja ostaće nepromijenjena. Kao je navedeno, eurosuper 98 i 95 poskupiće dva centa i koštati 1,68, odnosno 1,64 EUR za litar. Eurodizel će biti jeftiniji cent i tokom dvije naredne sedmice koštati 1,48 EUR. Cijena lož ulja zadržaće se na 1,45 EUR. Saglasno odredbama uredbe o

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.