NavMenu

Na aerodromima Tivat i Podgorica daju se u zakup poslovni prostori za postavljanje bankomata i info štandova

Izvor: eKapija Utorak, 25.05.2021. 08:10
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/smith371)
JP Aerodromi Crne Gore raspisali su javni poziv za davanje u zakup poslovnih prostora na aerodromima Podgorica i Tivat radi postavljanja bankomata i info štandova.

Poslovni prostori za postavljanje bankomata daju se u zakup na 12 mjeseci, s mogućnošću produženja na dodatnih 12 mjeseci, a najduže pet godina ukupno. Period zakupa za postavljanje info štandova je 90 dana.

Za postavljanje bakomata dostupna su dva poslovna prostora na aerodromu u Podgorici i dva na aerodromu u Tivtu. Za postavljanje info štandova dostupna su tri poslovna prostora, i to dva u Podgorici i jedan u Tivtu.

Ponuđač svojom ponudom može učestvovati za jedan ili više prostora, s tim što se podrazumijeva da ponuda mora sadržati finansijski dio ponude i bankarsku garanciju za svaki od prostora pojedinačno.

Ponuda koja se podnosi za više prostora a ne sadrži finansijski dio ponude za svaki od prostora cijeniće se kao neispravana.

Kada je riječ o zakupu poslovnih prstora za bankomate, ponuđač može svojom ponudom učestvovati za jedan ili više prostora u okviru. Isti ponuđač može biti izabran za samo jedan prostor na jednom aerodromu, i to za onaj prostor za koji je podnio najpovoljniju ponudu.

Ponude se dostavljaju neposredno na arhivu Aerodroma Podgorica, adresa Aerodromi Crne AD Podgorica, 81000 Podgorica, najkasnije do 1. juna 2021. godine do 12 časova. Javno otvaranje ponuda održaće se istog dana u 12:30.

Više informacija možete vidjeti OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Saobraćaj

Nove cijene goriva: Benzin skuplji dva, dizel jeftiniji jedan cent

Cijene benzina od sjutra će biti skuplje dva, dok će cijena eurodizela biti niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva. Cijena lož ulja ostaće nepromijenjena. Kao je navedeno, eurosuper 98 i 95 poskupiće dva centa i koštati 1,68, odnosno 1,64 EUR za litar. Eurodizel će biti jeftiniji cent i tokom dvije naredne sedmice koštati 1,48 EUR. Cijena lož ulja zadržaće se na 1,45 EUR. Saglasno odredbama uredbe o

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.