NavMenu

Raspisan konkurs za jednokratnu podršku turističkim vodičima - Prijave do 31. maja

Izvor: eKapija Petak, 07.05.2021. 09:42
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Kitja Kitja/shutterstock.com)Ilustracija
Ministarstvo ekonomskog razvoja raspisalo je javni poziv za dodjelu jednokratne pomoći turističkim vodičima.

- Pozivaju se zainteresovana fizička lica koja posjeduju rješenje i legitimaciju turističkog vodiča da do 31. maja 2021. godine podnesu Ministarstvu ekonomskog razvoja zahtjev za dodjelu jednokratne pomoći. Iznos opredijeljenih sredstava za jednokratnu pomoć je 300 eura - saopšteno je iz Ministarstva.

Podnosilac zahtjeva za ostvarivanje prava na dodjelu jednokratne pomoći u obavezi je da posjeduje važeće rješenje i legitimaciju turističkog vodiča i da se nalazi na evidenciji Zavoda za zapošljavanje Crne Gore na dan 31. marta2021. godine.

Za ostvarivanje prava na dodjelu jednokratne pomoći podnosilac zahtjeva je dužan da Ministarstvu ekonomskog razvoja dostavi zahtjev za dodjelu jednokratne pomoći sa brojem žiro-računa i kontakt telefonom, važeće rješenje i legitimaciju turističkog vodiča koje izdaje nadležno Ministarstvo i dokaz izdat od strane Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, da je podnosilac zahtjeva evidentiran kao nezaposleno lice na dan 31.3.2021. godine.

Cjelokupna dokumentacija dostavljena na osnovu ovog javnog poziva ostaje u arhivi Ministarstva ekonomskog razvoja bez obaveze povraćaja.

Zahtjevi se dostavljaju preporučenom poštom ili predajom arhivi Ministarstva ekonomskog razvoja u zatvorenoj koverti sa nazivom i adresom Ministrstva ekonomskog razvoja, nazivom i adresom podnosioca zahtjeva, naznakom predmeta javnog poziva na koje se zahtjevi odnose, na adresu Rimski trg, broj 46, 81000 Podgorica. Takođe. zahtjeve je moguće podnijeti i elektronskim putem, e-poštom na adresu: prijave@mek.gov.me, sa naznakom "Dokumentacija za Javni poziv za dostavljanje zahtjeva za dodjelu jednokratne pomoći za turističke vodiče".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija

Početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici očekuje se u septembru

Kraj trećeg kvartala, a to je septembar je novi rok za početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Direktor Vodovoda Aleksandar Nišavić kaže da je toku finalizacija glavnog projekta posrtojenja te da očekuju da će do kraja ovog mjeseca biti revidiran. - Nakon što projekat bude revidovan sledeći korak je održavanje javne rasprave i dobijanje dozvole za gradnju od nadležnih institucija. To je nešto što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.