NavMenu

Počela izgradnja privatne bolnice u sarajevskoj opštini Novi Grad - Posao će dobiti stotine ljekara i medicinskog osoblja (FOTO)

Izvor: eKapija Petak, 16.04.2021. 09:41
Komentari
Podeli
(Foto: Facebook.com/EfendicSemir)
U martu je počela izgradnja prve privatne bolnice u Sarajevu i opštini Novi Grad, a načelnik Novog Grada Semir Efendić na svom Fejsbuk nalogu je napisao da je riječ o projektu vrijednom 60 mil EUR.

Objekat se gradi iza Doma zdravlja Kumrovec.

- U martu ove godine započela je prva faza izgradnje prve privatne opće bolnice u Sarajevu i opštini Novi Grad. Projekat vrijedan oko 60 mil EUR višestruko je značajan za našu ekonomiju, zdrav stveni sistem, ali i ukupni ambijent života u našem gradu - naveo je Efendić.

Bolnica će se nalaziti uz centralni objekat doma zdravlja Novi Grad na Otoci i tako činiti u cjelini zdravstveni kompleks doma zdravlja i bolnice na jednom mjestu.

- Bolnica će u konačnici zapošljavati više stotina ljekara i drugog medicinskog, i ostalog osoblja koje posao neće morati tražiti izvan naše države - istknuo je Efendić.

Podsjetimo da iza projekta stoji ASA Grupacija.


Fotogalerija
Budući izgled Opće bolnice ASA Prevent Eurofarm
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.