NavMenu

Oglašena prodaja građevinskog zemljišta na Žabljaku

Izvor: eKapija Utorak, 13.04.2021. 15:55
Komentari
Podeli
(Foto: Andy Dean Photography/shutterstock.com)
Opština Žabljak raspisala je javni poziv za prodaju građevinskog zemljišta metodom javnog nadmetanje.

Kako je navedeno u tenderu, prodaje se parcela u obuhvatu DUP-a Kovačka dolina II, površine 545 m2. Parcela je predviđena za gradnju objekta spratnosti P+1+PK, a minimalna cijena iznosi 13.625 EUR, odnosno 25 eura po kvadratu.

Opština prodaje i parcele u obuhvatu DUP-a Žabljak, površine 1.466 m2, te 177 i 186 kvadrata, koje su planom parcelaicije označene kao jedna urbanistička parcela. Zemljište je predviđeno za gradnju objekta spratnosti P+2+Pk. Minimalni iznos naknade za zemljište iznosi 164.610 EUR, odnosno 90 eura po kvadratu.

- Rok za privođenje namjeni koja je utvrđena planskim dokumentom detaljne razrade, iznos naknade za komunalno opremanje zemljišta po m2 za predmetnu parcelu, stepen komunalne opremljenosti urbanističke parcele, obaveza investitora u vezi komunalnog opremanja urbanističke parcele, regulisaće se ugovorom o prodaji građevinskog zemljišta - objašnjeno je u tenderu.


Ponude se dotvaljaju u roku od 15 dana od objavljivanja javnog poziva. Javno nadmetanje održaće se 28. aprila sa početkom u 12 sati, u prostorijama Opštine Žabljak.

Detalje tendera možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

20.04.2024.  |  Agro, Građevina

Raspisan konkurs za idejno rješenje uređenja park šume Lješkopoljska Gorica u Podgorici

Služba Glavnog gradskog arhitekte objavila je konkurs za idejno rješenje uređenja park šume Lješkopoljska Gorica, koji je rezultat potrebe da se kroz inovativna pejzažno-arhitektonska rješenja dobije vizija transformacije neiskorišćenog prostora u novu park šumu. Kako navode, Lješkopoljska Gorica biće važan dio zelene infrastrukture Glavnog grada, koja predstavlja osnov za adaptaciju na klimatske promjene, uspostavljanje ekološke

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.