NavMenu

Otvoren hotel Palas u Petrovcu - Očekuje se dolazak prvih gostiju

Izvor: Media Biro Petak, 09.04.2021. 13:50
Komentari
Podeli
(Foto: Media Biro/G. Šaban)
Hotel Palas u Petrovcu zvanično je počeo da radi i danas će dočekati prve goste.

PR menadžerka hotelske grupe Budvanska rivijera, Jelena Kaluđerović kazala je da su se gosti često raspitivali za boravak u hotelu u Petrovcu.

- Sve ovo vrijeme non-stop smo imali upite upravo za otvaranje hotela. On je zvanično počeo sa radom. Raduje nas da, već u ovom periodu, imamo interesovanja za boravak u hotelu Palas. Ono što je već sada očigledno jeste da će, tokom uskršnjih i majskih praznika i tokom cijelog maja hotel Palas biti živ - rekla je Kaluđerović agenciji Mediabiro.

Prema njenim riječima, već sada imaju rezervacije domaćih, ali i gostiju iz regiona, što je u ovom periodu i za očekivati.

Kaluđerović je dodala da su cijene prilagođene aktuelnoj situaciji, te da je ponuda hotela Palas dobra.

- HG Budvanska rivijera je zaista konkurentna na tržištu kada su u pitanju cijene. Imamo dobar odnos cijena-kvalitet. Tako će biti i ove godine. Mi smo cijene prilagodili aktuelnim dešavanjima na tržištu - navela je Kaluđerović.


Ona je rekla da su tako u aprilu i maju i tokom uskršnjih i majskih praznika pripremili dobru ponudu, u okviru koje će djeca imati raznih povoljnosti.

- Dosadašnji odziv nam govori da je ponuda dobra, da je prilagodljiva i prihvaćena od gostiju, što je najbitnije u ovom trenutku - kazala je Kaluđerović.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija

Vračar: Ponuda za zakup Željezare nezadovoljavajuća, sve zainteresovane kompanije mogu aplicirati za pregovarački postupak

Predstavnik Komisije ispred Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) Miro Vračar saopštio je da je ponuda švajcarske kompanije 8B Capital S.A. za zakup pogona Čeličane i Kovačnice, u sklopu nikšićke Željezare nezadovoljavajuća. Ta kompanija se jedina prijavila na drugi međunarodni javni poziv. Vračar je, nakon razmatranja ponude, kazao da što se tiče švajcarske kompanije, niti postoji bankarska garancija niti uplata depozita i da moraju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.