NavMenu

Luksuz koji ne poznaje granice

Izvor: PR Petak, 05.03.2021. 12:58
Komentari
Podeli
(Foto: Unsplash/Dragan Bespaljko)
Privode se kraju pripreme za skoro otvaranje ultra-luksuznog hotela One&Only u Kumboru, koji je dio projekta Porto Novi, kompleksa vrijednog oko milijardu eura. Otvaranje je planiranino za 21. mart, za inostrane novinare i agencije, a ukoliko epidemioloska situacija dozvoli, hotel očekuje prve goste 1. maja.

Na samom ulazu u Bokokotorski zaliv hotel One&Only Portonovi posjedovaće 113 luksuznih soba i 10 privatnih vila. Inspirisan arhitekturom Venecije i opremljen prema poslednjim standardima i dizajnerskim trendovima, biće to luksuz od 5+ zvjezdica koji ostavlja bez riječi.

Izbor opreme za kupatilo kod hotela ove kategorije bio je vođen posebnom pažnjom. Zahtijevani su proizvodi koji imaju kapacitet da pruže wellness iskustva naviše kategorije.

Svih 112 soba hotela One&Only opremljeno je AquaClean Mera Comfort WC šoljom sa funkcijom bidea, baš kao i pomenute privatne vile. Spoljna estetika krije savršenu tehnologiju, najluksuznijeg Geberit proizvoda. Osnovne karakteristike tuš WC-a, kod ovog modela upotpunjene su nizom pametnih funkcija kao što je ventilacija neprijatnih mirisa, sušenje toplim vazduhom, grijanje sjedišta, automatsko otvaranje i zatvanje poklopca i TurboFlush ispiranje WC šolje.

Kompanija Geberit je vođena vizijom u kojoj bez vode nema osećaja čistoće, a težeći promjeni načina održavanja lične higijene nakon korišćenja WC-a, razvila ovaj besprekorni proizvod, čiji su kvalitet i prednosti prepoznali i najbolji.

Kako hotel ove kategorije zahtijeva i vrhunski kvalitet i moderan dizajn opreme, kada su u pitanju tipke, izbor je pao na beskontaktne elektronske tipke Sigma80. Svaki gost hotela će i u kupatilu svoje smještajne jedinice, moći da uživa u vrhunskoj estetici i pametnim funkcijama ove tipke.

Ovaj vrhunski rizort ponudiće Šeno Espas (Chenot Espace) - prvi wellness koncept za goste koji žele da vode aktivniji, zdraviji i uravnoteženiji život i koji zauzima revolucionaran pristup velnesu sa programima detoksikacije koji mijenjaju život i "tehnologijom sledeće generacije" u njezi kože. Prirodno, Geberit je bio zaslužan za opremanje i ovog prostora, te je ukupno 55 toaleta u wellness centru i ostalim javnim objektima opremljeno AquaClean Tuma Classic WC daskom sa funkcijom tuša.

AquaClean Tuma ima funkciju prijatnog tuširanja koje istovremeno štedi vodu, zahvaljujući patentiranoj WhirlSpray tehnologiji sa pulsirajućim mlazom sa konstantnom dinamičkom aeracijom.

Sve najave govore da će ovo biti projekat koji podiže standarde hotelijerstva u regionu, ali i u Evropi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj

Biće rekonstruisani svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom

U naredne dvije godine svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom biće rekonstruisani, saopštio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović. U emisiji "Dobro jutro Crna Goro" kazao je da upravo prelazi na prugama predstavljaju veliki problem kada je riječ o bezbjednosti u željezničkom saobraćaju . - Podaci su, nažalost, alarmantni. U zadnjih šest godina došlo je do 319 vanrednih događaja, od čega 21 sa smrtnim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.