NavMenu

Sjutra dodjela prvih vaučera četvrte faze projekta 1000 plus za kupovinu stanova

Izvor: eKapija Utorak, 02.03.2021. 14:33
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Africa Studio/shutterstock.com)Ilustracija
Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma organizuje sjutra dodjelu prvih vaučera četvrte faze projekta 1000+.

Dodjela 188 vaučera za kupovinu stanova biće prvo uručena prioritetnim licima u koje spadaju: samohrani roditelji, odnosno staratelji, lica sa invaliditetom, porodična domaćinstva čiji je član lice sa invaliditetom, porodična domaćinstva sa djecom sa smetnjama u razvoju, mladi koji su bili djeca bez roditeljskog staranja, zaposleni u ustanovama koje obavljaju zdravstvenu djelatnost u javnom sektoru i žrtve nasilja u porodici, navodi se na sajtu Ministarstva.


Događaj će biti upriličen u Multimedijalnoj sali Ministarstva, sa početkom u 9 sati, a dodjeli će prisustvovati ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović i generalni direktor Direktorata za razvoj stanovanja Marko Čanović.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.