NavMenu

U utorak predstavljanje Nova Moba aplikacije za humanitarne akcije

Izvor: Mina Petak, 12.02.2021. 14:30
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: SewCream/shutterstock.com)Ilustracija
Nevladina organizacija (NVO) Paradigma predstaviće u utorak Nova Moba aplikaciju, digitalnu platformu za humanitarne akcije.

Nova Moba aplikacija biće predstavljena na konferenciji putem Zoom platforme.

- Nova Moba aplikacija će omogućiti povezivanje pojedinaca i kompanija koji imaju višak resursa i volju da pomognu zajednici, sa lokalnim humanitarnim organizacijama kojima su neophodni ti resursi kako bi pružili pomoć socijalno ugroženim sugrađanima - objasnili su iz te NVO.

Funkcije aplikacije su razvijene u skladu sa potrebama organizacija i njihovim radom na terenu, a aplikacija ima i za cilj da pruži osnovne informacije o radu humanitarnih organizacija koje nijesu uvijek dostupne na internetu.

Nova Moba aplikacija je, kako su objasnili, dio projekta podrške domaćoj proizvodnji hrane u vrijeme COVID-19 koji sprovodi Paradigma, a finansira Ambasada Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Podgorici.


Na konferenciji će govoriti ambasadorka SAD-a u Crnoj Gori Judy Rising Reinke, državna sekretarka u Ministarstvu ekonomskog razvoja Milena Lipovina-Božović i izvršni direktor NVO Paradigma Brit Boone.

Konferenciji će prisustvovati predstavnici humanitarnih organizacija i medija.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.