NavMenu

Modni brend za djecu Petit Paris osvaja tržište - Prodaja uglavnom preko interneta, u planu i širenje poslovanja

Izvor: Mina Nedjelja, 31.01.2021. 11:24
Komentari
Podeli
Žene koje planiraju da pokrenu sopstveni biznis trebalo bi dobro da razmisle šta žele da rade, da budu jako uporne i da nikad ne odustaju, poručila je belgijska dizajnerka i vlasnica modnog brenda Petit Paris, Ana Radulović.

Radulović je diplomirala modu u Parizu, a modni brend Petit Paris, u okviru kojeg kreira unikatnu garderobu za djecu do deset godina, pokrenula je 2013. godine u Podgorici.

- Ideja je došla tako što sam radila u ženskom svijetu mode i nakon toga odlučila da se okrenem djeci, jer još nemaju svoj kutak, posebno u Crnoj Gori - kazala je Radulović agenciji Mina-business.

Ona je kazala da su materijali za šivenje, koje nabavlja uglavnom iz Evrope, jako kvalitetni, pa samim tim nijesu ni najjeftiniji, a na to treba platiti carinu, špediciju i poštarinu, koje uopšte nijesu male.

Radulović je navela da se i pored toga trudi da cijene garderobe, koja se prepoznaje po kvalitetu, mekoći, praktičnosti i retro stilu, prilagodi.

Sve kreacije, kako je dodala, sama dizajnira, šije, a potom i prodaje putem društvenih mreža i sajta. Trudi se i da prilikom dizajniranja uvijek uvede nešto novo.

- Nije lako, teško mogu naći osobu za rad u proizvodnji koja želi da šije - saopštila je Radulović.

Ona je na konkursu podrške kreativnom preduzetništvu, koji realizuje Glavni grad, Delta City i kompanija Strategist, dobila šansu da svoje proizvode izloži u šoping molu, što joj mnogo znači, jer je podrška stigla u pravom trenutku.

- Ovo je ogromna pomoć i nešto što ne bih ni sanjala. Ja prodajem putem Instagrama i sajta, ali ljudi hoće sve da vide uživo, da vide veličine i pogledaju materijale - rekla je Radulović.

U budućnosti planira širenje poslovanja i zapošljavanje šnajdera koji bi joj pomagali.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Za sanaciju dva mosta na magistralnom putu Bar-Ulcinj preko 2 mil EUR

Uprava za saobraćaj ponovo je raspisala tendere za sanaciju dva mosta na magistralnom putu Bar - Ulcinj. Vrijednost radova za rekonstrukciju mosta Kruče zadržala se na 1,44 mil EUR sa uračunatim PDV-om. Most Kruče nalazi se na magistralnom putu Bar - Ulcinj, na km 16+200. Kako se može vidjeti u glavnom projektu sanacije, za čiju izradu je bio zadužen Projectman iz Podgorice, nakon analize mogućih rešenja sanacije mosta Kruče, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.