NavMenu

NVO Centar kreativnih vještina organizuje obuke za mlade preduzetnike - Za najbolju biznis ideju 2.000 EUR

Izvor: Mina Utorak, 26.01.2021. 15:40
Komentari
Podeli
(Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)
Nevladina organizacija (NVO) Centar kreativnih vještina raspisala je konkurs za učešće na obukama u vezi preduzetništva mladih, pri čemu će neko od polaznika na kraju steći pravo na bespovratna sredstva za najbolji biznis plan u iznosu od dvije hiljade EUR.

Iz te NVO su kazali da je cilj konkursa brži društveno - ekonomski napredak i viši nivo znanja mladih na sjeveru Crne Gore, kroz razvoj preduzetničkih vještina, ali i diretktnu novčanu pomoć za najbolji biznis plan koji bude napisao neko od polaznika obuke.

Pravo učešća na konkursu imaju mladi sa mjestom prebivališta u opštinama Berane, Bijelo Polje, Petnjica i Rožaje.

Svi koji žele da učestvuju na konkursu moraju biti nezaposleni, evidentirani na Zavodu za zaošljavanje (ZZZ) i imati između 18 i 35 godina.

Svi zainteresovani mogu popuniti prijavni obrazac koji se nalazi na sajtu te NVO i poslati ga na mejl ckvkonkurs@gmail.com

Prijave na konkurs traju do 15. februara.

- U roku od deset dana od završetka konkursa, objavićemo imena osam kandidata koji će imati priliku da učestvuju na obukama - rekli su iz Centra.

Obuke se sprovode u okviru projekta Mladi u svijetu biznisa, koji je podržala Uprava za sport i mlade.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Za sanaciju dva mosta na magistralnom putu Bar-Ulcinj preko 2 mil EUR

Uprava za saobraćaj ponovo je raspisala tendere za sanaciju dva mosta na magistralnom putu Bar - Ulcinj. Vrijednost radova za rekonstrukciju mosta Kruče zadržala se na 1,44 mil EUR sa uračunatim PDV-om. Most Kruče nalazi se na magistralnom putu Bar - Ulcinj, na km 16+200. Kako se može vidjeti u glavnom projektu sanacije, za čiju izradu je bio zadužen Projectman iz Podgorice, nakon analize mogućih rešenja sanacije mosta Kruče, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.