NavMenu

Željeznički prevoz Crne Gore raspisao javni konkurs za izbor izvršnog direktora

Izvor: eKapija Utorak, 26.01.2021. 15:28
Komentari
Podeli
(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Željeznički prevoz Crne Gore raspisao je konkurs za izbor izvršnog direktora preduzeća.

Kako je navedeno u objavljenom javnom konkursu, pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu, kandidat mora da ima i VII-1 stepen stručne spreme; najmanje tri godine radnog iskustva u struci, dda je stručnjak iz oblasti željezničkog saobraćaja, ekonomije ili poslovnog upravljanja i da posjeduje visoke etičke standarde i integritet.

Uz prijavu na javni konkurs, kandidat za izvršnog direktora mora da dostavi sledeće dokaze: diplomu o stečenom obrazovanju ili fotokopiju ovjerenu pred nadležnim organom; radnu biografiju – CV; dokaz da ima najmanje 3 godine radnog iskustva u struci; izvod iz matične knjige rođenih; uvjerenje o državljanstvu; uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti; uvjerenje od nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak.

Prijava mora da sadrži sledeće podatke kandidata: ime i prezime, adresu, kontakt telefon i e-mail adresu.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja javnog konkursa u štampanim medijima.

Kandidati su dužni da kompletnu dokumentaciju i dokaze, dostave u originalu, ili ovjerenoj kopiji u zatvorenoj koverti na adresu: Željeznički prevoz Crne Gore AD - Podgorica, Trg Golootočkih žrtava br.13, sa naznakom "Za javni konkurs za izbor Izvršnog direktora".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija

Početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici očekuje se u septembru

Kraj trećeg kvartala, a to je septembar je novi rok za početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Direktor Vodovoda Aleksandar Nišavić kaže da je toku finalizacija glavnog projekta posrtojenja te da očekuju da će do kraja ovog mjeseca biti revidiran. - Nakon što projekat bude revidovan sledeći korak je održavanje javne rasprave i dobijanje dozvole za gradnju od nadležnih institucija. To je nešto što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.