NavMenu

Platforma TripActions prikupila 155 mil USD - Pomoć preduzećima u analizi podataka o putovanjima i troškovima

Izvor: Startit Subota, 23.01.2021. 09:20
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: sebra/shutterstock)Ilustracija
Nakon veoma loše 2020. godine za industriju turizma, djeluje da će 2021. godina polako donijeti oporavak kompanijama u oblasti putovanja, što nam nagovještava i vijest da je američka platforma za menadžment korporativnih putovanja, TripActions, prikupila 155 mil USD kako bi pomogla preduzećima da analiziraju podatke o putovanjima i troškovima.

Ova platforma, bazirana na vještačkoj inteligenciji, nudi firmama mogućnost rezervacije i uvide u poslovna putovanja i troškove, pružajući im podatke u realnom vremenu, kao i opciju automatizovanog izvještavanja.

Na izazove koje im je donijela pandemija, TripActions je odgovorio modifikacijom svojih usluga i proizvoda. Kompanija je proširila sferu korporativnih troškova i tako omogućila sveobuhvatnu primjenu u finansijskom departmanu.

Kompanija je takođe pokrenula Kovid-19 kontrolnu tablu koja pruža uvid u metrike kao što su zemlje sa najaktivnijim slučajevima COVID-19 na 100.000 ljudi ili područja sa ograničenjima za karantin za putnike.


Sa jedne strane, pandemija je donijela mnogo neizvjesnosti u industriji putovanja, kako tokom prošle godine tako i u budućnosti. Prema predviđanjima MMF-a prihodi od putovanja u svijetu neće dostići nivo na kom su bili prije pandemije sve do 2023. godine.

Sa druge strane, rad od kuće je povećao potražnju za rješenjima za automatizaciju i integraciju poslovanja, pa je TripActions iskoristio nove poslovne prilike i proširio svoj asortiman usluga. Moguće je da ćemo u budućnosti vidjeti sve veći broj kompanija koje proširuju svoje usluge kako bi se prilagodile novim trendovima koje je donijela pandemija Kovida-19.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

20.04.2024.  |  Agro, Građevina

Raspisan konkurs za idejno rješenje uređenja park šume Lješkopoljska Gorica u Podgorici

Služba Glavnog gradskog arhitekte objavila je konkurs za idejno rješenje uređenja park šume Lješkopoljska Gorica, koji je rezultat potrebe da se kroz inovativna pejzažno-arhitektonska rješenja dobije vizija transformacije neiskorišćenog prostora u novu park šumu. Kako navode, Lješkopoljska Gorica biće važan dio zelene infrastrukture Glavnog grada, koja predstavlja osnov za adaptaciju na klimatske promjene, uspostavljanje ekološke

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.