NavMenu

Air Serbia uvodi tri dodatna leta ka Tivtu i avione sa većim brojem sjedišta na liniji do Podgorice

Izvor: Tanjug Nedjelja, 17.01.2021. 21:23
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Odgovarajući na pojačanu potražnju u putničkom avio-saobraćaju između Srbije i Crne Gore, Air Serbia je povećala kapacitete za putovanja između dvije zemlje, uvođenjem dodatnih letova i promjenom tipa aviona na linijama ka Tivtu i Podgorici.

Kako je saopšteno iz Air Serbie, u periodu od 17. do 30. januara, nacionalna avio-kompanija je uvela tri dodatna leta ka Tivtu, dok je na tri postojeća leta ka crnogorskoj prestonici promijenjen tip aviona.

Planirani turbo-elisni avion ATR zamijenjen je mlaznim avionom tipa erbas A319, dok su dva planirana aviona tipa erbas A319 zamijenjeni avionom tipa erbas A320 sa većim brojem sjedišta.

- Ostajemo posvećeni crnogorskom tržištu i nastavljamo da pratimo razvoj situacije, prilagođavajući obim saobraćaja promjenama u potražnji. Cilj nam je da održimo kontinuiranu i snažnu vazdušnu vezu između gradova u regionu i omogućimo svim putnicima da se nesmetano prevezu do željenih destinacija - izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbie.


Kapaciteti nacionalnog avio-prevoznika povećani su na letovima ka Podgorici 17, 19. i 24. januara, dok su dodatni letovi ka Tivtu uvedeni 23, 27. i 30. januara.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.