NavMenu

KCCG raspisao tender za nabavku medicinske opreme vrijedne 172.400 EUR

Izvor: eKapija Petak, 11.12.2020. 12:10
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/Silas Camargo Silão)
Klinički centar Crne Gore raspisao je javni poziv za nabavku medicinskih aparata za potrebe Klinike za očne bolesti, Klinike za anesteziju, IBD-a i OP bloka KCCG.

Kako se može vidjeti u dokumentaciji, tenderom je predviđena nabavka UV lampe za potrebe Klinike za očne bolesti, špalt lampe sa aplanacionim tonometrom za potrebe Klinike za očne bolesti, aparat za anesteziju za MRI okruženje, aspirator za potrebe IBD-a i mobilni operacioni sto, za potrebe OP bloka.

Procijenjena vrijednost javne nabavke ukupno iznosi 172.400 EUR bez uračunatog PDV-a.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 12. januar 2020. godine do 11 sati. Njihovo javno otvaranje održaće se istog dana u 12 časova.

Odluka o izboru najpovoljnije ponude, odnosno odluka o poništenju postupka javne nabavke donijeće se u roku od 60 dana od dana otvaranja ponuda.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Za sanaciju dva mosta na magistralnom putu Bar-Ulcinj preko 2 mil EUR

Uprava za saobraćaj ponovo je raspisala tendere za sanaciju dva mosta na magistralnom putu Bar - Ulcinj. Vrijednost radova za rekonstrukciju mosta Kruče zadržala se na 1,44 mil EUR sa uračunatim PDV-om. Most Kruče nalazi se na magistralnom putu Bar - Ulcinj, na km 16+200. Kako se može vidjeti u glavnom projektu sanacije, za čiju izradu je bio zadužen Projectman iz Podgorice, nakon analize mogućih rešenja sanacije mosta Kruče, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.