NavMenu

Kinezi poklanjaju iPhone 12 kupcima novog Huawei telefona

Izvor: B92 Petak, 20.11.2020. 11:24
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: hedgehog94/shutterstock)Ilustracija
Do sada neviđena promocija dolazi iz Kine. Jedna onlajn prodavnica, Huihuibao, najavila je da će svi koji kupe Huawei Mate 40 Pro, na poklon dobiti iPhone 12. Da, dobro ste pročitali.

Radi se u Mate 40 Pro verziji 8/128, a cijena u ovoj kineskoj onlajn prodavnici je 990 USD. Na poklon se dobija iPhone 12, verzija od 64GB, a broj promotivnih kompleta je ograničen, kako su najavili iz ove prodavnice.

Za ovaj nesvakidašnji potez, prodavnica se vjerovatno odlučila kako bi bar malo popravila ekonomsku situaciju u vrijeme krize izazvane korona virusom, odnosno natjerala ljude da kupe Huawei Mate 40 Pro.

Kako im se isplati da poklanjaju iPhone 12, teško je biti siguran, a možda je u pitanju i neki vid "slanja poruke" Americi.

Dobro je poznato da su SAD zbog "5G trke" uvele sankcije za Huawei brend, koji je, uprkos tome, veoma popularan u Kini, ali i mnogim drugim dijelovima svijeta.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.