NavMenu

Beogradska kompanija Musculus opremila je savremenom opremom sportske hale na crnogorskom primorju

Izvor: Promo Srijeda, 04.11.2020. 09:26
Komentari
Podeli
SC Igalo (Foto: Musculus)SC Igalo
Kompanija Musculus je tokom ove godine realizovala značajan poslovni plan na crnogorskom primorju. Riječ je o opremanju sportske hale u Igalu, koja je nedavno dobila moderan novi parket, po uzoru na Pionir i Arenu.

- Tokom mog prvog obilaska tržišta na teritoriji Crne Gore davne 2011. godine, bila je u planu izgradnja sportske hale u Herceg Novom, odnosno Igalu. Bila mi je želja da započnem posao baš sa tom halom, međutim, početak nije bio uspješan. Ipak, trud se isplatio, jer danas u 2020. godini Sportski Centar Igalo ima Junckersov parket - kaže Marko Popović is firme Musculus.

Naravno ovo nije jedina hala na primorju koju je što parketom, što sportskom opremom opremio Musculus, lider u regionu u postavci sportskog parketa.

- Radili smo i na kultnoj dvorani Mediteranskog Sportskog Centra u Budvi, gdje smo isto postavili Junckers parket, a teren smo ofarbali tako da smo ga podredili odbojkaškim selekcijama, što je sve rjeđe u današnjem svijetu sporta - navodi Popović.

Dodaje i da je jedan od najintereresantnijih projekata na kom je radio bilo kompletno opremanje privatne hale FAIR PLAYER kod Kotora.

- U pitanju su sportski entuzijasti za koje smo uradili sportsku podlogu i opremanje hale u smislu tribina, stolica, koševa, golova itd. Drago mi je kad čujem da sportisti koji dođu na pripreme iz okolnih hotela dolaze baš na treninge u ovaj mali sportski centar - navodi.

Pored ovih većih projekata Musculus je radio i na postavci sportskog parketa u više škola na primoriju kao i u opremanju teretana.

- Teretane italijanske firme PANATTA su prisutne na primorju još od 1995 godine - zaključuje Marko Popović iz preduzeća Musculus.


Fotogalerija
SC Igalo i Mediteranski sportski centar Budva
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.