NavMenu

Konkurs za takmičarski program Kustendorfa otvoren do 1. decembra

Izvor: Nezavisne novine Četvrtak, 15.10.2020. 13:39
Komentari
Podeli
Konkurs za takmičarski program 14. Međunarodnog filmskog i muzičkog festivala Kustendorf 2021 otvoren je do 1. decembra.

Takmičarski program posvećen je kratkometražnim filmovima do 45 minuta, a konkurs je otvoren za igrane, dokumentarne, animirane i eksperimentalne filmove.

Od osnivanja, 2007. godine pa do sada, kroz Kustendorf su prošli brojni mladi umjetnici koji već godinama ostavljaju značajan autorski trag na filmskoj sceni što najbolje svjedoči da se cilj ovog festivala, razvoj autorskog filma i podrška mladim talentovanim rediteljima, iz godine u godinu sve više ostvaruje.

Kustendorf je jedan od rijetkih festivala na svijetu i jedini u Srbiji, koji se više puta, prema mišljenju američkog filmskog magazina "Muvimejker", našao među najboljim filmskim festivalima na svijetu.

Međunarodni filmski i muzički festival "Kustendorf" tradicionalno se održava u januaru, a tačan datum Kustendorfa 2021 biće naknadno objavljeni u zavisnosti od svjetske epidemiološke situacije, saopšteno je iz pres službe ovog festivala.

Sve informacije o načinu i formatu slanja prijave nalaze se na zvaničnom sajtu festivala http://kustendorf-filmandmusicfestival.org.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.