NavMenu

Sindikat bezbjednosnih institucija CG jedini dostavio ponudu za izgradnju centra mješovite namjene u Igalu

Izvor: Radio Jadran Utorak, 22.09.2020. 12:27
Komentari
Podeli
(Foto: Opština Herceg Novi/screenshot)
Na drugi javni poziv Opštine Herceg Novi za izbor suinvestitora za izgradnju objekta u zoni mješovite namjene u Igalu stigla je jedna ponuda, o čijoj ispravnosti će opštinska komisija odlučiti do kraja sedmice.

Ponudu je dostavio Sindikat bezbjednosnih institucija Crne Gore, potvrđeno je Radiju Jadran, nakon otvaranja ponuda.

Riječ je o sindikalnoj organizaciji udruženih Sindikata bezbjednosnih službi, registrovanoj 2014. godine. Čine je Sindikati Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije, Agencije za nacionalnu bezbjednost, Policijske akademije i Vojske Crne Gore.

Lokalna uprava prvi javni poziv objavila je u aprilu, ali zainteresovanih suinvestitora nije bilo. Drugi poziv objavaljen je sredinom avgusta.

Korisnici parcele ukupne površine 3.129 m2 i učesnici u zajedničkoj izgradnji su Opština Herceg Novi i šest građana, čije učešće je procijenjeno na iznos od 1.250.000 EUR. Učešće zainteresovanog ponuđača su svi troškovi koji se odnose na realizaciju projekta, zaključno sa uknjižbom objekta podobnog za upotrebu, navedeno je u pozivu.

Lokacija predviđena za izgradnju je urbanistička parcela, u zahvatu Prostorno urbanističkog plana Opštine Herceg Novi za period do 2030.godine - GUR Igalo.

Mješovita namjena na ovoj lokaciji podrazumijeva indeks pokrivenosti 0,4, indeks zauzetosti 1,2 i maksimalno do 3 nadzemne etaže, sa mogućnošću izgradnje podzemne etaže za potrebe garažiranja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Nova sezona, stari problemi: Fali sezonaca, inspektora, granične policije, parking prostora, boljih saobraćajnica

Nedostatak sezonske radne snage, autobuskog prevoza sa podgoričkog aerodroma od centra Glavnog grada, neriješeno pitanje buke i čistoće, loša saobraćajna povezanost, saobraćajne gužve i gužve na graničnim prelazima, nedovoljan broj službenika granične policije na primorja, nemogućnost strancima da plate parking mjesta SMS-om, neadekvatan inspekcijski nadzor, izostanaka organizovane pripravnosti pojedinih domova zdravlja

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.